MSB BURDUR'DAN 3 TANE SİLAHLI GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALACAK

23.09.2020 - 09:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MSB BURDUR'DAN 3 TANE SİLAHLI GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALACAK

İŞKUR'da MSB 94 silahlı güvenlik görevlisi alımı başladı. 25 Şehirde Alım Yapılacak olan iller arasında Burdur'da var.
Milli Savunma Bakanlığı personel alımı için başvuru süreci başladı. İŞKUR'da 21 Eylül 2020 tarihi itibari ile yayımlanan ve başvuru başlayan ilana göre 25 farklı şehirde alım yapılacak. Buna göre Bakanlığa bağlı olan MSB Akaryakıt ikmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Sürekli İşçi alımı statüsünde Silahlı Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek.   İLAN DETAYLARI NEDİR? MSB Akaryakıt ikmal ve NATO POL Tesisleri işletme Başkanlığı taşra teşkilatına aşağıdaki listede belirtilen birimlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı iş Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Türkiye iş Kurumu (İŞKUR)üzerinden belirsiz süreli iş sözleşmesi ile çalıştırılacak "Sürekli işçi" unvanlı 94 "Silahlı Güvenlik Görevlisi" alımı yapılacaktır. Çanakkale 2 Adana 2 Ankara 3 Antalya 5 Diyarbakır Elazığ 1 Erzincan 2 Eskişehir 4 Hatay 7 Balıkesir 4 Batman 2 İstanbul 7 İzmir 6 Kahramanmaraş 4 Osmaniye 6 Sakarya 5 Tekirdağ 4 Kayseri 1 Kocaeli 6 Malatya 2 Manisa 6 Bilecik 2 Burdur 3 Bursa 6 Mersin 3   KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?   MSB Güvenlik Görevlisi alımına başvuru yapacak adaylar öncelikle " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya Askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak " şartlarını taşıyor olmanız gereklidir. Bunun dışında erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği ilam için Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Geçerlilik süresi dolmamış Silahlı özel güvenlik kartına sahip olmak, Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve 18 yaşını doldurmuş ve 33 yaşından gün almamış olmak şartları aranacak.   BAŞVURULAR BAŞLADI   MSB güvenlik görevlisi alımı için başvurular başladı. Adayların en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Adaylar başvurularını sadece " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden veya Alo 170 hattı üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.
İŞKUR'da MSB 94 silahlı güvenlik görevlisi alımı başladı. 25 Şehirde Alım Yapılacak olan iller arasında Burdur'da var.

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı için başvuru süreci başladı. İŞKUR'da 21 Eylül 2020 tarihi itibari ile yayımlanan ve başvuru başlayan ilana göre 25 farklı şehirde alım yapılacak. Buna göre Bakanlığa bağlı olan MSB Akaryakıt ikmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Sürekli İşçi alımı statüsünde Silahlı Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek.

 

İLAN DETAYLARI NEDİR?

MSB Akaryakıt ikmal ve NATO POL Tesisleri işletme Başkanlığı taşra teşkilatına aşağıdaki listede belirtilen birimlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı iş Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Türkiye iş Kurumu (İŞKUR)üzerinden belirsiz süreli iş sözleşmesi ile çalıştırılacak "Sürekli işçi" unvanlı 94 "Silahlı Güvenlik Görevlisi" alımı yapılacaktır.

Çanakkale 2
Adana 2
Ankara 3
Antalya 5
Diyarbakır
Elazığ 1
Erzincan 2
Eskişehir 4
Hatay 7
Balıkesir 4
Batman 2
İstanbul 7
İzmir 6
Kahramanmaraş 4
Osmaniye 6
Sakarya 5
Tekirdağ 4
Kayseri 1
Kocaeli 6
Malatya 2
Manisa 6
Bilecik 2
Burdur 3
Bursa 6
Mersin 3

 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

 

MSB Güvenlik Görevlisi alımına başvuru yapacak adaylar öncelikle " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya Askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak " şartlarını taşıyor olmanız gereklidir.

Bunun dışında erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği ilam için Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Geçerlilik süresi dolmamış Silahlı özel güvenlik kartına sahip olmak, Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve 18 yaşını doldurmuş ve 33 yaşından gün almamış olmak şartları aranacak.

 

BAŞVURULAR BAŞLADI

 

MSB güvenlik görevlisi alımı için başvurular başladı. Adayların en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır.

Adaylar başvurularını sadece " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden veya Alo 170 hattı üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.