M.ŞAFAK TÜRKEL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gündem 03.11.2019 - 14:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

M.ŞAFAK TÜRKEL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

M.ŞAFAK TÜRKEL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Burdur Gazetesinde Gazeteci Hasan Türkel’in oğlu olan Mehmet Şafak Türkel 3 gündür kayıp olarak aranıyordu. Yönetmen M.Şafak Türkel , ormanlık alanda ölü bulunmuştu. Merhum M.Şafak Türkel ‘in cenazesi öğle namazına müteakip Burdur Ulu Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başta olmak üzere sivil toplum kuruluşların temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, ailesi,  arkadaşları, ve basın mensupları da katıldı. Merhumun cenazesi Sultandere Mezarlığına defnedildi.   bakayrinti.com ailesi olarak meslektaşımız Hasan Türkel’e başsağlığı dileriz.
M.ŞAFAK TÜRKEL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Burdur Gazetesinde Gazeteci Hasan Türkel’in oğlu olan Mehmet Şafak Türkel 3 gündür kayıp olarak aranıyordu. Yönetmen M.Şafak Türkel , ormanlık alanda ölü bulunmuştu.

Merhum M.Şafak Türkel ‘in cenazesi öğle namazına müteakip Burdur Ulu Camii’nden kaldırıldı.

Cenazeye, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başta olmak üzere sivil toplum kuruluşların temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, ailesi,  arkadaşları, ve basın mensupları da katıldı.

Merhumun cenazesi Sultandere Mezarlığına defnedildi.

 

bakayrinti.com ailesi olarak meslektaşımız Hasan Türkel’e başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.