MOTOSİKLET HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ

Gündem 26.08.2015 - 17:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MOTOSİKLET HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ

MOTOSİKLET HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ; 2 KİŞİ TUTUKLANDI
Burdur Emniyet Müdürlüğü 2015 yılında değişik tarihlerde Burdur’da meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerce yapılan çalışmalarda motosiklet hırsızlığı yapan ve Isparta İli Gönen İlçesi Gölbaşı köyüne sattıkları tespit edilen, iki şüpheliden N.A isimli şahıs 24.08.2015 günü ikamet adresine yapılan operasyonla yakalandığını, diğer şüpheli C.K isimli şahıs ise 25.08.2015 günü yapılan çalışmalar sonucu yakalandı. Burdur Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre her iki şüpheli N.A. ile C.K isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Burdur’da çalınan her iki motosiklet bulunarak ruhsat sahiplerine teslim edildi.
MOTOSİKLET HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ; 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Burdur Emniyet Müdürlüğü 2015 yılında değişik tarihlerde Burdur’da meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerce yapılan çalışmalarda motosiklet hırsızlığı yapan ve Isparta İli Gönen İlçesi Gölbaşı köyüne sattıkları tespit edilen, iki şüpheliden N.A isimli şahıs 24.08.2015 günü ikamet adresine yapılan operasyonla yakalandığını, diğer şüpheli C.K isimli şahıs ise 25.08.2015 günü yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre her iki şüpheli N.A. ile C.K isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Burdur’da çalınan her iki motosiklet bulunarak ruhsat sahiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.