Mola evleri engellilerin yaşam kaynağı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 13:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mola evleri engellilerin yaşam kaynağı

Mola Evleri engelli ailelerin yüzünü güldürüyor
Antalya’da, yaşamlarını engelli çocuklarına adayan fedakâr aileler Mola Evleri ile nefes alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye model olan Mola Evleri ile takdir topluyor. Engelli ailelerinin çocukları için huzurlu, güvenli, keyifli, steril bir ortam sunan Mola Evleri, yüzleri güldürüyor. Engelli bireylerin sevinçle karşıladığı örnek proje ile aileler kısa bir mola verirken, çocuklar da eğlenceli ve eğitici etkinliklerle kaliteli zaman geçiriyor. Mola Evleri, çocukların kişisel gelişimine de büyük katkı sunuyor.   Üç merkez ilçede Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez İlçelerinde bulunan Mola Evleri 3-23 yaş arası engelli bireyleri haftanın 2 günü 4 saat süreyle misafir ediyor. Ayrıca Döşemealtı ilçesindeki aileler de engelli çocuklarını Kepez’deki Demirgül Mola Evi’ne, Aksu İlçesindeki aileler ise engelli çocuklarını Muratpaşa’daki Falez Mola Evi’ne bırakabiliyor. Mola Evlerinden yararlanabilmek için bir gün öncesinden randevu almak gerekiyor.
Mola Evleri engelli ailelerin yüzünü güldürüyor

Antalya’da, yaşamlarını engelli çocuklarına adayan fedakâr aileler Mola Evleri ile nefes alıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye model olan Mola Evleri ile takdir topluyor. Engelli ailelerinin çocukları için huzurlu, güvenli, keyifli, steril bir ortam sunan Mola Evleri, yüzleri güldürüyor. Engelli bireylerin sevinçle karşıladığı örnek proje ile aileler kısa bir mola verirken, çocuklar da eğlenceli ve eğitici etkinliklerle kaliteli zaman geçiriyor. Mola Evleri, çocukların kişisel gelişimine de büyük katkı sunuyor.

 

Üç merkez ilçede

Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez İlçelerinde bulunan Mola Evleri 3-23 yaş arası engelli bireyleri haftanın 2 günü 4 saat süreyle misafir ediyor. Ayrıca Döşemealtı ilçesindeki aileler de engelli çocuklarını Kepez’deki Demirgül Mola Evi’ne, Aksu İlçesindeki aileler ise engelli çocuklarını Muratpaşa’daki Falez Mola Evi’ne bırakabiliyor. Mola Evlerinden yararlanabilmek için bir gün öncesinden randevu almak gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.