“Misafir” filmi sinemaseverlerle buluştu

Kültür 27.10.2017 - 09:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“Misafir” filmi sinemaseverlerle buluştu

“Misafir” filmi sinemaseverlerle buluştu
54. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin resmi seçkisinde yer alan, savaşta mağdur olmuş yaşamları konu alan “Misafir” filminin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu, başrol oyuncusu Ürdünlü Saba Mubarak ve Yeşim Ceren Bozoğlu, Antalyalı sinemaseverlerle buluştu.    3,5 yıl sınırda mültecilerle yaşadığını belirten Andaç Haznedaroğlu, “Filmde yaşadığınız her şeye birebir şahit oldum. 1 yıl boyunca benim kim olduğumu bilmiyorlardı. Onlara rol teklif ettiğimde çok şaşırdılar. Filmde gördüğünüz her şey gerçek ve maalesef bu bir insanlık dramı” dedi.   İlk önce teklifi reddettim Senaryodan önce oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü söyleyen filmin başrol oyuncusu Saba Mubarak, “Teklif geldiğinde önce reddettim. Senaryoyu okuduğumda çok etkilendim ve hemen geri aradım. Gerçekten Türkiye’de gördüklerim hayatımı değiştirdi. Annem de mülteciydi ve bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum” diye konuştu.   Tüm dünya için tokat gibi bir film Sekiz yaşındaki Meryem'in tüm ailesini kaybetmesinin ardından neler yaşadığını anlatan filmi için “Tüm dünya için tokat gibi bir film” yorumunu alan Andaç Haznedaroğlu teşekkür ederek şunları söyledi: “Orada kaldığım uzun süre zarfından sonra hayatım, yaşam tarzım değişti. Annesiz babasız kalmış birçok çocuğun hayatı acı içinde devam ediyor. Bundan sonra film yapmasam da olur; ama ben çocuklar için bir ses olmaya devam edeceğim” 
“Misafir” filmi sinemaseverlerle buluştu

54. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin resmi seçkisinde yer alan, savaşta mağdur olmuş yaşamları konu alan “Misafir” filminin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu, başrol oyuncusu Ürdünlü Saba Mubarak ve Yeşim Ceren Bozoğlu, Antalyalı sinemaseverlerle buluştu. 
 

3,5 yıl sınırda mültecilerle yaşadığını belirten Andaç Haznedaroğlu, “Filmde yaşadığınız her şeye birebir şahit oldum. 1 yıl boyunca benim kim olduğumu bilmiyorlardı. Onlara rol teklif ettiğimde çok şaşırdılar. Filmde gördüğünüz her şey gerçek ve maalesef bu bir insanlık dramı” dedi.
 

İlk önce teklifi reddettim
Senaryodan önce oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü söyleyen filmin başrol oyuncusu Saba Mubarak, “Teklif geldiğinde önce reddettim. Senaryoyu okuduğumda çok etkilendim ve hemen geri aradım. Gerçekten Türkiye’de gördüklerim hayatımı değiştirdi. Annem de mülteciydi ve bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum” diye konuştu.
 

Tüm dünya için tokat gibi bir film
Sekiz yaşındaki Meryem'in tüm ailesini kaybetmesinin ardından neler yaşadığını anlatan filmi için “Tüm dünya için tokat gibi bir film” yorumunu alan Andaç Haznedaroğlu teşekkür ederek şunları söyledi:
“Orada kaldığım uzun süre zarfından sonra hayatım, yaşam tarzım değişti. Annesiz babasız kalmış birçok çocuğun hayatı acı içinde devam ediyor. Bundan sonra film yapmasam da olur; ama ben çocuklar için bir ses olmaya devam edeceğim” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.