MİNİKLERDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL MEKTUBU

Gündem 22.03.2016 - 15:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİNİKLERDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL MEKTUBU

MİNİKLERDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL MEKTUBU
Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencileri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla mektup yazdı.  Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 2-G sınıfında okuyan 18 öğrenci, sınıf öğretmenleri Mehmet Şengül önderliğinde vatanın bölünmez bütünlüğü için Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan polis ve askerler için moral mektubu yazdı. Çocuklar, minnettar, şükranlık ve teşekkürlerle dolu cümlelerle dolu mektupları, doğu illerinde görev yapan güvenlik güçlerine iletilmek üzere dün okulda düzenlenen törenle Burdur Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Karagöz, Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Özuğur'a temsil etti.  DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI Mektupların teslim edilmesinden önce öğrenci Sevil Bıyıklı askerler, Mehmet Efe Ural da polisler için yazdığı mektuplarını okuyarak duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. KOMUTAN KARAGÖZ'ÜN GÖZLERİ DOLDU Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Karagöz, "Sahip çıkmamız gereken milli ve manevi değerlerimiz var. Bu uğurda manevi değerlerin en üstünde yer alan şehitlik mertebesi var. Topraklarımızı korumak, bu toprakların gelecekte sizin ve sizin çocuklarınıza kalmasını sağlamak, rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızın dalgalanması için canlarını siper edip, feda edip, ülke topraklarımızı korumaya devam eden asker ve polislerimizi anmamız, onların farkında olmamız çok mükemmel bir duygu. Ben sizlerin bu sıcak, içten davranışınızdan dolayı yaptığınız bu güzelliğe gelecekte diyorum ki; biz görevi tamamladıktan sonra emin ellere sizlere görevimizi devredebileceğiz. Küçük yaştan itibaren milli ve manevi duygularımızla büyüyen ülkemizin kutsallığının farkında olan, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan siz küçükleri görünce içim ısındı, gözlerim doldu. Bu duyguları hiç yitirmeyin, bu duygular olduğu sürece bizler var oluruz. Ülkemiz var olur. Bağımsız, huzur içerisinde yaşamak ancak böyle mümkün olabilir. Sizlerden gelen bu mektupları polis, asker ağabeyleriniz, amcalarınız okurken kendi çocuklarını yanlarında hissedecekler" dedi. "TÖREN ÇANAKKALE KÖŞESİNDE YAPILDI" Okul Müdürü Nuri Düden'in açılış konuşması ile başlayan mektup teslim töreninin, okul içerisinde oluşturulan Çanakkale Köşesi'nde yapılması kendileri küçük ama düşünceleri büyük olan TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencilerinin örnek davranışına ayrı bir önem kazandırdı. Çanakkale Savaşı'nda yedi düvele karşı savaşan ataların, hangi şartlarda zafer kazandıklarının gözler önüne serildiği köşede yapılan tören, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
MİNİKLERDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL MEKTUBU

Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencileri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla mektup yazdı. 
Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 2-G sınıfında okuyan 18 öğrenci, sınıf öğretmenleri Mehmet Şengül önderliğinde vatanın bölünmez bütünlüğü için Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan polis ve askerler için moral mektubu yazdı. Çocuklar, minnettar, şükranlık ve teşekkürlerle dolu cümlelerle dolu mektupları, doğu illerinde görev yapan güvenlik güçlerine iletilmek üzere dün okulda düzenlenen törenle Burdur Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Karagöz, Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Özuğur'a temsil etti. 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Mektupların teslim edilmesinden önce öğrenci Sevil Bıyıklı askerler, Mehmet Efe Ural da polisler için yazdığı mektuplarını okuyarak duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

KOMUTAN KARAGÖZ'ÜN GÖZLERİ DOLDU
Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Karagöz, "Sahip çıkmamız gereken milli ve manevi değerlerimiz var. Bu uğurda manevi değerlerin en üstünde yer alan şehitlik mertebesi var. Topraklarımızı korumak, bu toprakların gelecekte sizin ve sizin çocuklarınıza kalmasını sağlamak, rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızın dalgalanması için canlarını siper edip, feda edip, ülke topraklarımızı korumaya devam eden asker ve polislerimizi anmamız, onların farkında olmamız çok mükemmel bir duygu. Ben sizlerin bu sıcak, içten davranışınızdan dolayı yaptığınız bu güzelliğe gelecekte diyorum ki; biz görevi tamamladıktan sonra emin ellere sizlere görevimizi devredebileceğiz. Küçük yaştan itibaren milli ve manevi duygularımızla büyüyen ülkemizin kutsallığının farkında olan, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan siz küçükleri görünce içim ısındı, gözlerim doldu. Bu duyguları hiç yitirmeyin, bu duygular olduğu sürece bizler var oluruz. Ülkemiz var olur. Bağımsız, huzur içerisinde yaşamak ancak böyle mümkün olabilir. Sizlerden gelen bu mektupları polis, asker ağabeyleriniz, amcalarınız okurken kendi çocuklarını yanlarında hissedecekler" dedi.

"TÖREN ÇANAKKALE KÖŞESİNDE YAPILDI"
Okul Müdürü Nuri Düden'in açılış konuşması ile başlayan mektup teslim töreninin, okul içerisinde oluşturulan Çanakkale Köşesi'nde yapılması kendileri küçük ama düşünceleri büyük olan TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencilerinin örnek davranışına ayrı bir önem kazandırdı.
Çanakkale Savaşı'nda yedi düvele karşı savaşan ataların, hangi şartlarda zafer kazandıklarının gözler önüne serildiği köşede yapılan tören, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.