MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASI'NI HAYIRSEVERLERLE KUTLADI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 13:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASI'NI HAYIRSEVERLERLE KUTLADI

MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASI'NI HAYIRSEVERLERLE KUTLADI
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Ramazan Yalçın İlkokulu anasınıfında düzenlenen "Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası" etkinliğine okulu yaptıran hayırseverler Ramazan Yalçın ve eşi Fikriye Yalçın da katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Karatopak,okul idaresi ve personelin de katıldığı etkinlikte okulu yaptıran hayırseverler Ramazan Yalçın ve eşi Fikriye Yalçın’ı çiçeklerle karşılandı. Hayırsever Fikriye Yalçın minik öğrencilerin yüzlerindeki tebessümün her şeye bedel olduğunu söyledi. Okul Müdürü Murat Karakuş özellikle çocukların yerli malı kullanımına özendirilmesi gerektiğini ifade ederek, "Sağlık açısından endişe duyulan yabancı gıdaların revaçta olduğu günümüzde, yerli mallarının tüketilmesi hem sağlık hem de ekonomik açıdan çok büyük önem arz etmektedir. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası, ayrıca paylaşmayı ve yardımlaşma duygusunu da çocuklara aşılamaktadır" dedi.
MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASI'NI HAYIRSEVERLERLE KUTLADI

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Ramazan Yalçın İlkokulu anasınıfında düzenlenen "Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası" etkinliğine okulu yaptıran hayırseverler Ramazan Yalçın ve eşi Fikriye Yalçın da katıldı. 
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Karatopak,okul idaresi ve personelin de katıldığı etkinlikte okulu yaptıran hayırseverler Ramazan Yalçın ve eşi Fikriye Yalçın’ı çiçeklerle karşılandı. Hayırsever Fikriye Yalçın minik öğrencilerin yüzlerindeki tebessümün her şeye bedel olduğunu söyledi. 
Okul Müdürü Murat Karakuş özellikle çocukların yerli malı kullanımına özendirilmesi gerektiğini ifade ederek, "Sağlık açısından endişe duyulan yabancı gıdaların revaçta olduğu günümüzde, yerli mallarının tüketilmesi hem sağlık hem de ekonomik açıdan çok büyük önem arz etmektedir. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası, ayrıca paylaşmayı ve yardımlaşma duygusunu da çocuklara aşılamaktadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.