Milliyetçi Hareket Partisi’nden AK Partiye Jest

Gündem 02.06.2020 - 16:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden AK Partiye Jest

Burdur Belediyeler Birliği Encümen seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi aday göstermeyerek AK partiye jest yaptı.
Burdur Belediyeler Birliği Encümen seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi aday göstermeyerek AK partiye jest yaptı. Burdur Belediyeler Birliği Encümeninde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Tefenni İlçe Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır İlçe Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi ilçe Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belde Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Burdur Belediyeler Birliği Encümeninde ikinci kez aday olmayarak yerlerini AK Partili encümenlere bıraktı. Burdur Belediyeler Birliğine yeni seçilen encümenler Gölhisar İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Karamanlı İlçe Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Altınyayla İlçe Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Kemer İlçe Belediye Başkanı İsmail Özay, Ağlasun ilçe Belediye Başkanı Ali Ulusoy oldu. Konuştuğumuz MHP Partisi Belediye Başkanları; Parti olarak bir karar aldıklarını, Cumhur ittifakına yakışır bir çalışma yaptıklarını, ülke genelinde Cumhur İttifakının güçlü olması ve yerelde de bunun uygulamasını başardıklarını belirterek; “Bir dönem Burdur Belediyeler Birliği encümenini MHP’li üyeler tarafından oluşmuştu, şimdi ise AK partili gruptan oluşacak. Zaten ‘Cumhur İttifakı’ Genel Başkanımızca da sık sık vurgulanmakta bizler de buna uygun olarak hareket etmekteyiz. CHP’nin ise bu girişimimize saygı göstererek aday çıkarmaması Burdur için gerilimlerden uzak bir kazançtır. Burdur Belediyeler Birliği Başkanı zaten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’dir. CHP’nin de aday çıkarmaması güzel bir jesttir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler Burdurumuza hizmet için kenetlendik, bu tablo da bunu gösteriyor.” dediler. 
Burdur Belediyeler Birliği Encümen seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi aday göstermeyerek AK partiye jest yaptı.

Burdur Belediyeler Birliği Encümen seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi aday göstermeyerek AK partiye jest yaptı.

Burdur Belediyeler Birliği Encümeninde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Tefenni İlçe Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır İlçe Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi ilçe Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belde Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Burdur Belediyeler Birliği Encümeninde ikinci kez aday olmayarak yerlerini AK Partili encümenlere bıraktı.

Burdur Belediyeler Birliğine yeni seçilen encümenler Gölhisar İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Karamanlı İlçe Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Altınyayla İlçe Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Kemer İlçe Belediye Başkanı İsmail Özay, Ağlasun ilçe Belediye Başkanı Ali Ulusoy oldu.

Konuştuğumuz MHP Partisi Belediye Başkanları; Parti olarak bir karar aldıklarını, Cumhur ittifakına yakışır bir çalışma yaptıklarını, ülke genelinde Cumhur İttifakının güçlü olması ve yerelde de bunun uygulamasını başardıklarını belirterek; “Bir dönem Burdur Belediyeler Birliği encümenini MHP’li üyeler tarafından oluşmuştu, şimdi ise AK partili gruptan oluşacak. Zaten ‘Cumhur İttifakı’ Genel Başkanımızca da sık sık vurgulanmakta bizler de buna uygun olarak hareket etmekteyiz. CHP’nin ise bu girişimimize saygı göstererek aday çıkarmaması Burdur için gerilimlerden uzak bir kazançtır. Burdur Belediyeler Birliği Başkanı zaten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’dir. CHP’nin de aday çıkarmaması güzel bir jesttir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler Burdurumuza hizmet için kenetlendik, bu tablo da bunu gösteriyor.” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.