Milli Sporcular Dünyaya MAKÜ’yü Tanıtıyor

Dünya 21.03.2017 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milli Sporcular Dünyaya MAKÜ’yü Tanıtıyor

Milli Sporcular Dünyaya MAKÜ’yü ve Burdur’u Tanıtıyor
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin sporcuları Türkiye’ye ve tüm dünyaya MAKÜ’nün ve Burdur’un adını tanıtmaya devam ediyor. Güreş ve Boks dallarında pek çok şampiyonluklar elde eden sporcularla birlikte MAKÜ’nün adı futbol, masa tenisi, satranç, hentbol gibi diğer spor dallarında da duyuruluyor. MAKÜ’de yüksek lisans eğitimi alan Kırkpınar Yağlı Güreş Başpehlivanı Recep KARA ve MAKÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencisi Sema ÇALIŞKAN MAKÜ’nün ve Burdur’un gururu oldu. Dünyada ve Türkiye’de pek çok birincilikler elden eden KARA ve ÇALIŞKAN hem Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un adını, hem O’nun adının verildiği ve kurulduğu günden bugüne koşaradım ilerleyen üniversitesini ve hem de Burdur’u spor alanındaki başarılarıyla birincilik kürsüsünden ilan ediyor. 
Milli Sporcular Dünyaya MAKÜ’yü ve Burdur’u Tanıtıyor

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin sporcuları Türkiye’ye ve tüm dünyaya MAKÜ’nün ve Burdur’un adını tanıtmaya devam ediyor. Güreş ve Boks dallarında pek çok şampiyonluklar elde eden sporcularla birlikte MAKÜ’nün adı futbol, masa tenisi, satranç, hentbol gibi diğer spor dallarında da duyuruluyor.

MAKÜ’de yüksek lisans eğitimi alan Kırkpınar Yağlı Güreş Başpehlivanı Recep KARA ve MAKÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencisi Sema ÇALIŞKAN MAKÜ’nün ve Burdur’un gururu oldu. Dünyada ve Türkiye’de pek çok birincilikler elden eden KARA ve ÇALIŞKAN hem Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un adını, hem O’nun adının verildiği ve kurulduğu günden bugüne koşaradım ilerleyen üniversitesini ve hem de Burdur’u spor alanındaki başarılarıyla birincilik kürsüsünden ilan ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.