MİLLİ DAYANIŞMA; MİLLİ ŞUUR KAMPANYASI

Gündem 26.10.2017 - 11:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLİ DAYANIŞMA; MİLLİ ŞUUR KAMPANYASI

MİLLİ DAYANIŞMA; MİLLİ ŞUUR KAMPANYASI
Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu yardım kampanyası başlattı. Söz konusu milli dayanışma ve milli şuuru ilgilendiren yardım kampanyası hakkında Burdur Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:   “Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu, Şehit, Gazi ve Güvenlik Korucularının üniversitede okuyan çocuklarının eğitim ve burs ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ankara Valiliği’nden 04.01.2017 tarih ve 563 sayılı oluru ile Türkiye Genelinde bir yıl süre ile yardım kampanyası başlatmıştır.   Bu çerçevede Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell hatlarından ŞEHİT yazıp 3912’ye gönderilecek her kısa SMS ile yardım kampanyasına 10 TL bağışta bulunulabilecektir.   Ayrıca Kampanya için bir yıl süreli açılan Ziraat Bankası Başkent Şubesi TR 6300 0100 1683 6573 5757 5009 nolu kampanya hesabına yardım yapılabilecektir.   Kampanya bitiminde kampanyadan elde edilen gelir miktarı ve nerede kullanıldığı ile ilgili Kamuoyuna Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu tarafından bilgilendirme yapılacaktır.   Yapılacak yardımlarla Şehitlerimizin, Gazilerimizin ve canları, kanları pahasına mücadele veren Güvenlik Korucularımızın çocuklarının eğitimine katkıda bulunulacaktır."  
MİLLİ DAYANIŞMA; MİLLİ ŞUUR KAMPANYASI

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu yardım kampanyası başlattı.

Söz konusu milli dayanışma ve milli şuuru ilgilendiren yardım kampanyası hakkında Burdur Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

 

“Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu, Şehit, Gazi ve Güvenlik Korucularının üniversitede okuyan çocuklarının eğitim ve burs ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ankara Valiliği’nden 04.01.2017 tarih ve 563 sayılı oluru ile Türkiye Genelinde bir yıl süre ile yardım kampanyası başlatmıştır.

 

Bu çerçevede Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell hatlarından ŞEHİT yazıp 3912’ye gönderilecek her kısa SMS ile yardım kampanyasına 10 TL bağışta bulunulabilecektir.

 

Ayrıca Kampanya için bir yıl süreli açılan Ziraat Bankası Başkent Şubesi TR 6300 0100 1683 6573 5757 5009 nolu kampanya hesabına yardım yapılabilecektir.

 

Kampanya bitiminde kampanyadan elde edilen gelir miktarı ve nerede kullanıldığı ile ilgili Kamuoyuna Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu tarafından bilgilendirme yapılacaktır.

 

Yapılacak yardımlarla Şehitlerimizin, Gazilerimizin ve canları, kanları pahasına mücadele veren Güvenlik Korucularımızın çocuklarının eğitimine katkıda bulunulacaktır."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.