Milletvekili Yıldırım'dan Başkan Ercengiz'e ziyaret

Siyaset 21.04.2014 - 11:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Milletvekili Yıldırım'dan Başkan Ercengiz'e ziyaret

Burdur Bağımsız Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti.
Burdur Bağımsız Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yıldırım ve Başkan Ercengiz makamda yaptığı görüşmede Burdur'un mevcut durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yıldırım Başkan Ercengiz'e yeni görevinde başarılar diledi.   Burdur'a hizmet etmek için bu göreve talip olduklarını belirten Başkan Ercengiz, "Burdur'un geleceği için elimden gelen katkıyı koyacağım. Burdur'un bize ihtiyacı var, Burdur'un ilerlemeye ihtiyacı var. Bunun için hep birlikte olacağız, kol kola girip Burdur'un geleceğini birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.
Burdur Bağımsız Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti.

Burdur Bağımsız Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Yıldırım ve Başkan Ercengiz makamda yaptığı görüşmede Burdur'un mevcut durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yıldırım Başkan Ercengiz'e yeni görevinde başarılar diledi.  

Burdur'a hizmet etmek için bu göreve talip olduklarını belirten Başkan Ercengiz, "Burdur'un geleceği için elimden gelen katkıyı koyacağım. Burdur'un bize ihtiyacı var, Burdur'un ilerlemeye ihtiyacı var. Bunun için hep birlikte olacağız, kol kola girip Burdur'un geleceğini birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.