MİLLETVEKİLİ ENÇ, MURATPAŞA' DA

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 12:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ ENÇ, MURATPAŞA' DA

MİLLETVEKİLİ ENÇ, MURATPAŞA VE KEPEZ’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
 AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ve Kepez ilçelerde ev ve esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilk olarak Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin, Ebru Türel ve partililerle birlikte Muratpaşa ilçesinde, daha sonra Kepez ilçe teşkilatı ile birlikte Kepez’de işyeri ve ev ziyaretleri yaptı, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.AK Partili belediyelerin tek amacının vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirten AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Başkan Akaydın daha 2009 seçimlerinde verdiği vaatlerin hiçbirini yerine getirmedi. Halka verdiği sözü tutmadı. Menderes Türel döneminde yapılan yatırımlar ortada. Köprülü kavşaklara bir tane bile yenisini eklemedi. Seçim vaadi olarak 100 bin kişiye iş dedi, sonra da Antalya halkı ile dalga geçer gibi ‘Ben 10 bin demiştim ama bir sıfırı fazla koymuşlar’ dedi. Bedava elektrik dedi, sonra da yine dalga geçer gibi ‘Güneş Evi kastetmiştim’ dedi. 5 yılını ağlayıp, enkaz edebiyatı yaparak boşa geçirdi” dedi.Menderes Türel döneminde yapılan 11 köprülü kavşak ve üst geçit çalışmasının ikinci etabına devam edilmediğini belirten Milletvekili Enç; “Trafik akışının sorunsuz bir şekilde işlemesi için Antalya’ya 11 köprülü kavşak ve üst geçit daha yapılacaktı. Akaydın bu projeleri hayata geçirmedi. Dönemi boyunca sadece 1 tane üst geçit yaptı. Raylı sistemle ilgili çalışmaları yapmadı. Batı çevre yolu güzergahı üzerine bulunan planları Konyaaltı Belediyesi ile birlikte yapacağını söyleyerek her zamanki gibi konuyu üzerinden atmaya çalıştı. Antkart'ın iptal edilmesi nedeniyle belediye yıllık 2.5 milyon lira gelirden mahrum bırakıldı. Antkart iptal edilerek yerine çok daha kötü bir sistem olan Halk Kart'ın devreye sokulması hem kamuyu, hem vatandaşı hem de ulaşım esnafını zarara uğrattı” diye konuştuBaşkan Akaydın’ın Kepez halkına verdiği sözleri de yerine getirmediğini belirten Milletvekili Enç; "Kepez'e 2 üniversite, 5 yüksek ihtisas hastanesi sözü vermişti. Hani nerede? Kepez'e yeni bir çehre kazandıran tüm yatırımlar Kepez Belediyemiz tarafından yapılmıştır. Başkan Akaydın, partizanlık yaparak Ak Parti'nin daha çok oy aldığı Kepez'in toplu ulaşım güzergahlarında bazı noktaları iptal ederek vatandaşlara işkence yaşatmıştır" dedi.
MİLLETVEKİLİ ENÇ, MURATPAŞA VE KEPEZ’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ve Kepez ilçelerde ev ve esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. 
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilk olarak Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin, Ebru Türel ve partililerle birlikte Muratpaşa ilçesinde, daha sonra Kepez ilçe teşkilatı ile birlikte Kepez’de işyeri ve ev ziyaretleri yaptı, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Partili belediyelerin tek amacının vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirten AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Başkan Akaydın daha 2009 seçimlerinde verdiği vaatlerin hiçbirini yerine getirmedi. Halka verdiği sözü tutmadı. Menderes Türel döneminde yapılan yatırımlar ortada. Köprülü kavşaklara bir tane bile yenisini eklemedi. Seçim vaadi olarak 100 bin kişiye iş dedi, sonra da Antalya halkı ile dalga geçer gibi ‘Ben 10 bin demiştim ama bir sıfırı fazla koymuşlar’ dedi. Bedava elektrik dedi, sonra da yine dalga geçer gibi ‘Güneş Evi kastetmiştim’ dedi. 5 yılını ağlayıp, enkaz edebiyatı yaparak boşa geçirdi” dedi.
Menderes Türel döneminde yapılan 11 köprülü kavşak ve üst geçit çalışmasının ikinci etabına devam edilmediğini belirten Milletvekili Enç; “Trafik akışının sorunsuz bir şekilde işlemesi için Antalya’ya 11 köprülü kavşak ve üst geçit daha yapılacaktı. Akaydın bu projeleri hayata geçirmedi. Dönemi boyunca sadece 1 tane üst geçit yaptı. Raylı sistemle ilgili çalışmaları yapmadı. Batı çevre yolu güzergahı üzerine bulunan planları Konyaaltı Belediyesi ile birlikte yapacağını söyleyerek her zamanki gibi konuyu üzerinden atmaya çalıştı. Antkart'ın iptal edilmesi nedeniyle belediye yıllık 2.5 milyon lira gelirden mahrum bırakıldı. Antkart iptal edilerek yerine çok daha kötü bir sistem olan Halk Kart'ın devreye sokulması hem kamuyu, hem vatandaşı hem de ulaşım esnafını zarara uğrattı” diye konuştu
Başkan Akaydın’ın Kepez halkına verdiği sözleri de yerine getirmediğini belirten Milletvekili Enç; "Kepez'e 2 üniversite, 5 yüksek ihtisas hastanesi sözü vermişti. Hani nerede? Kepez'e yeni bir çehre kazandıran tüm yatırımlar Kepez Belediyemiz tarafından yapılmıştır. Başkan Akaydın, partizanlık yaparak Ak Parti'nin daha çok oy aldığı Kepez'in toplu ulaşım güzergahlarında bazı noktaları iptal ederek vatandaşlara işkence yaşatmıştır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.