MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR ÇALIŞMALARI SAHADA İNCELEDİ

Gündem 19.01.2021 - 09:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR ÇALIŞMALARI SAHADA İNCELEDİ

Bucak İlçesi Çamlık Köyü'ne ziyarette bulundu...
Milletvekili Yasin Uğur, Bucak İlçesi Çamlık Köyü'ne ziyarette bulundu.    Milletvekili Uğur'a ziyarette, Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak, Muhtar Mustafa Korkmaz, Köy Başkanı Tahir Çatal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. AK Parti Heyeti, Çamlık Köyü Sahil Mahallesi'nde çalışmaları süren elektrik hattı yenileme ve ilave güçlendirme çalışmasını yerinde inceledi.   Burdur Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada; "Çamlık Köyümüz Sahil Mahallemizde devam eden elektrik hattı yenileme ve ilave güçlendirme çalışmasını Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz, Gençlik Kolları Başkanımız Ali Kaynak, Muhtarımız Mustafa Korkmaz, Köy Başkanımız Tahir Çatal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile yerinde inceledik. Enerji yetersizliği sebebiyle sorun yaşayan vatandaşlarımızın derdine çare olacak çalışmalar tamamlanmak üzere... Köyümüze ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.  
Bucak İlçesi Çamlık Köyü'ne ziyarette bulundu...

Milletvekili Yasin Uğur, Bucak İlçesi Çamlık Köyü'ne ziyarette bulundu. 

 

Milletvekili Uğur'a ziyarette, Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak, Muhtar Mustafa Korkmaz, Köy Başkanı Tahir Çatal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

AK Parti Heyeti, Çamlık Köyü Sahil Mahallesi'nde çalışmaları süren elektrik hattı yenileme ve ilave güçlendirme çalışmasını yerinde inceledi.

 

Burdur Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada; "Çamlık Köyümüz Sahil Mahallemizde devam eden elektrik hattı yenileme ve ilave güçlendirme çalışmasını Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz, Gençlik Kolları Başkanımız Ali Kaynak, Muhtarımız Mustafa Korkmaz, Köy Başkanımız Tahir Çatal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile yerinde inceledik. Enerji yetersizliği sebebiyle sorun yaşayan vatandaşlarımızın derdine çare olacak çalışmalar tamamlanmak üzere... Köyümüze ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.