Milletvekili ÖZÇELİK ve Kayseri Eski Milletvekilli YAKUT’tan MAKÜ’YE Ziyaret

Gündem 07.03.2017 - 11:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milletvekili ÖZÇELİK ve Kayseri Eski Milletvekilli YAKUT’tan MAKÜ’YE Ziyaret

Milletvekili ÖZÇELİK ve Kayseri Eski Milletvekilli YAKUT’tan Rektör KORKMAZ'a Ziyaret
Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK ile  22, 23, 24. Dönem Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Sadık YAKUT ve İşadamı Fehmi GÜNEY MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı ziyaret etti. Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, Milletvekilleri ÖZÇELİK, 22, 23, 24. Dönem Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili YAKUT ve İşadamı GÜNEY Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Rektör KORKMAZ ise ziyaretlerinin kendilerini onore ettiğini belirtti. Ziyaret sonunda KORKMAZ, 22, 23, 24. Dönem Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Sadık YAKUT’a MAKÜ anmalığı, Mehmet Akif Ersoy Portresi ile Safahat taktim etti.
Milletvekili ÖZÇELİK ve Kayseri Eski Milletvekilli YAKUT’tan Rektör KORKMAZ'a Ziyaret

Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK ile  22, 23, 24. Dönem Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Sadık YAKUT ve İşadamı Fehmi GÜNEY MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, Milletvekilleri ÖZÇELİK, 22, 23, 24. Dönem Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili YAKUT ve İşadamı GÜNEY Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Rektör KORKMAZ ise ziyaretlerinin kendilerini onore ettiğini belirtti.

Ziyaret sonunda KORKMAZ, 22, 23, 24. Dönem Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Sadık YAKUT’a MAKÜ anmalığı, Mehmet Akif Ersoy Portresi ile Safahat taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.