Milletvekili Özçelik’ten gündem değerlendirmesi

Gündem 01.12.2017 - 17:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milletvekili Özçelik’ten gündem değerlendirmesi

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik düzenlediği toplantı ile gündem değerlendirmesinde bulundu.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik düzenlediği toplantı ile gündem değerlendirmesinde bulundu. Öğretmenevinde düzenlenen ve Ak Parti İl Başkan Vekili Adem Çakıcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci’nin de katıldığı toplantıda, Burdur’un son dönemde gündem konularından olan hızlı tren, yeni hastane ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesindeki spor tesisi ve cezaevi yapımı hakkında açıklama yapan Milletvekili Özçelik; Yeni Hastane yerini konusunda halen bir takım pürüzlerin olduğunu ve fakat yeni hastanenin tamamlanmasıyla eski hastanenin Sağlık Yaşam Merkezi olarak sağlık alanında hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. Özçelik, mevcut hastanenin projede cam giydirme bulunmadığı halde dönemin Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile cam giydirme yapıldığını dile getirdi.  Yeni yapılacak hastanenin talepler doğrultusunda 475 yatak kapasitesine çıkarıldığını da ekledi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine yapılan yatırımlar hakkında da konuşmasında pasaj açan Özçelik MAKÜ İstiklal yerleşkesine 80 Milyon TL’lik Spor Tesisi inşaatının devam ettiğini ve 3 adet 390 kişilik L tipi cezaevi projesinin de başlayacağını kaydetti. 
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik düzenlediği toplantı ile gündem değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik düzenlediği toplantı ile gündem değerlendirmesinde bulundu.

Öğretmenevinde düzenlenen ve Ak Parti İl Başkan Vekili Adem Çakıcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci’nin de katıldığı toplantıda, Burdur’un son dönemde gündem konularından olan hızlı tren, yeni hastane ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesindeki spor tesisi ve cezaevi yapımı hakkında açıklama yapan Milletvekili Özçelik; Yeni Hastane yerini konusunda halen bir takım pürüzlerin olduğunu ve fakat yeni hastanenin tamamlanmasıyla eski hastanenin Sağlık Yaşam Merkezi olarak sağlık alanında hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. Özçelik, mevcut hastanenin projede cam giydirme bulunmadığı halde dönemin Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile cam giydirme yapıldığını dile getirdi.  Yeni yapılacak hastanenin talepler doğrultusunda 475 yatak kapasitesine çıkarıldığını da ekledi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine yapılan yatırımlar hakkında da konuşmasında pasaj açan Özçelik MAKÜ İstiklal yerleşkesine 80 Milyon TL’lik Spor Tesisi inşaatının devam ettiğini ve 3 adet 390 kişilik L tipi cezaevi projesinin de başlayacağını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.