Milletvekili Dursun İYİ Parti’ye katıldı

Gündem 16.01.2018 - 16:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milletvekili Dursun İYİ Parti’ye katıldı

25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun İYİ Parti'ye Katıldı
İYİ Parti Bucak Teşkilatı'nda Üye Kayıtları Başladı 25.Dönem Burdur Milletvekili Av. Alparslan Dursun, İYİ Parti'ye üye olup, parti rozetini taktı. İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat binasında yapılan toplantıda İYİ Parti'ye üyelik işlemlerini gerçekleştiren Dursun: "Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde Türkiye yaşadığı buhranlardan çıkarak daha iyi günlere kavuşacaktır" dedi. Parti binasında yapılan toplantıda konuşan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, ilçede partiye kayıt olma sürecinin başladığını ifade ederek, "25 Ekim'de başlayan bu kutlu yürüyüş ülkemizde dalga dalga büyümektedir. Bununla birlikte ilimizde ve ilçemizde de bu büyüme devam etmektedir. Bugün itibariyle partimize üye kayıtlarımız başlamıştır. Bugünden itibaren her gün ilçemizde saat 10:00 ile 18:00 arasında üye kayıtlarımız yapılacaktır." ifadelerini kullandı.  Başkan Sönmez, "Bugün 7 Haziran'da TBMM'deki temsilcimiz, Burdur'umuzun gururu, Sayın Vekilimiz Alparslan Dursun'un partimize katılımı için burada toplandık. Vekilimizle birlikte yine ileriki günlerde Bucak Belediye Meclis Üyelerimizin, İl Genel Meclisi Üyelerimizin ve çok sayıda değerli ismin partimize katılış sürecine şahit olacağız. Ben sayın vekilimize huzurunuzda parti rozetimizi takıyor ve aramıza "hoşgeldiniz" diyorum" diyerek konuşmasını sürdürdü. İYİ Parti'ye katıldığı için mutlu olduğunu ifade eden 25.Dönem Burdur Milletvekili Av. Alparslan Dursun, ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimizi ve hukukun üstünlüğünün değil üstünlerin hukukunun ülkemizde hüküm sürdüğünü belirtti. Dursun konuşmasına şöyle devam etti: "Ülkemizde maalesef insanların ötekileştirildiği,insanlar arasında kavgaların büyüdüğü ve millet olarak huzursuz olduğumuz bir dönemdeyiz. FETÖ ve PKK başta olmak üzere diğer terör örgütleriyle baş edebilecek, onlara taviz vermeden kökünü kurutacak İYİ Parti kadroları ve Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. İnşallah milletimizin de beklentisi gibi Türkiye iyi olacak, huzurlu günlere hep birlikte İYİ Parti ile kavuşacağımıza inancım tamdır. Zaten ekonomik sıkıntıların çözülmesi için İYİ Parti kadroları bu sıkıntıları çözecek çalışmaları sürdürüyorlar. Hukukun durumu da bildiğiniz gibi ortadadır. Hukuksuzlukların giderileceği, hak edenin hakkını alacağı , demokrasinin uygulanacağı bir ülke haline İYİ Parti'nin iktidarında ulaşacağımız doğrudur. Bundan sonraki sürecin İYİ Parti çatısı altında hem ülkemize, hem ilimize hem de ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Safa Sönmez'in Milletvekili Dursun ve arkadaşlarına İYİ Parti rozetini takmasıyla basın toplantısı son buldu.      
25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun İYİ Parti'ye Katıldı

İYİ Parti Bucak Teşkilatı'nda Üye Kayıtları Başladı

25.Dönem Burdur Milletvekili Av. Alparslan Dursun, İYİ Parti'ye üye olup, parti rozetini taktı. İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat binasında yapılan toplantıda İYİ Parti'ye üyelik işlemlerini gerçekleştiren Dursun: "Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde Türkiye yaşadığı buhranlardan çıkarak daha iyi günlere kavuşacaktır" dedi.

Parti binasında yapılan toplantıda konuşan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, ilçede partiye kayıt olma sürecinin başladığını ifade ederek, "25 Ekim'de başlayan bu kutlu yürüyüş ülkemizde dalga dalga büyümektedir. Bununla birlikte ilimizde ve ilçemizde de bu büyüme devam etmektedir. Bugün itibariyle partimize üye kayıtlarımız başlamıştır. Bugünden itibaren her gün ilçemizde saat 10:00 ile 18:00 arasında üye kayıtlarımız yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

 Başkan Sönmez, "Bugün 7 Haziran'da TBMM'deki temsilcimiz, Burdur'umuzun gururu, Sayın Vekilimiz Alparslan Dursun'un partimize katılımı için burada toplandık. Vekilimizle birlikte yine ileriki günlerde Bucak Belediye Meclis Üyelerimizin, İl Genel Meclisi Üyelerimizin ve çok sayıda değerli ismin partimize katılış sürecine şahit olacağız. Ben sayın vekilimize huzurunuzda parti rozetimizi takıyor ve aramıza "hoşgeldiniz" diyorum" diyerek konuşmasını sürdürdü.

İYİ Parti'ye katıldığı için mutlu olduğunu ifade eden 25.Dönem Burdur Milletvekili Av. Alparslan Dursun, ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimizi ve hukukun üstünlüğünün değil üstünlerin hukukunun ülkemizde hüküm sürdüğünü belirtti.

Dursun konuşmasına şöyle devam etti: "Ülkemizde maalesef insanların ötekileştirildiği,insanlar arasında kavgaların büyüdüğü ve millet olarak huzursuz olduğumuz bir dönemdeyiz. FETÖ ve PKK başta olmak üzere diğer terör örgütleriyle baş edebilecek, onlara taviz vermeden kökünü kurutacak İYİ Parti kadroları ve Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. İnşallah milletimizin de beklentisi gibi Türkiye iyi olacak, huzurlu günlere hep birlikte İYİ Parti ile kavuşacağımıza inancım tamdır. Zaten ekonomik sıkıntıların çözülmesi için İYİ Parti kadroları bu sıkıntıları çözecek çalışmaları sürdürüyorlar. Hukukun durumu da bildiğiniz gibi ortadadır. Hukuksuzlukların giderileceği, hak edenin hakkını alacağı , demokrasinin uygulanacağı bir ülke haline İYİ Parti'nin iktidarında ulaşacağımız doğrudur. Bundan sonraki sürecin İYİ Parti çatısı altında hem ülkemize, hem ilimize hem de ilçemize hayırlı olmasını diliyorum"

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Safa Sönmez'in Milletvekili Dursun ve arkadaşlarına İYİ Parti rozetini takmasıyla basın toplantısı son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.