MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK SAHADA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem 22.01.2021 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK SAHADA OLMAYA DEVAM EDİYOR

21 Ocak Perşembe günü Burdur Sanayi Sitesini ziyaret etti...
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da bulundu sürece sahada olmaya devam ediyor.   TBMM'nin tatile girmesinden sonra memleketi Burdur'a dönen Burdur Milletvekili Özçelik, ilçe ilçe gezerek esnaf ve halka ziyaretlerde bulunuyor. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, beraberinde AK Parti Burdur Teşkilatıyla birlikte 21 Ocak Perşembe günü Burdur Sanayi Sitesini ziyaret etti.    Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, "Burdur’umuza alın teriyle değer katan sanayi esnafı kardeşlerimizi ziyarette bulunarak, hayırlı işler diledik. Sıcak, samimi ve içten karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Esnafı güçlü olan şehrin kendi de güçlü olur. Esnafımızın güçlü olması Burdur’umuz için önemli." ifadelerini kullandı.    
21 Ocak Perşembe günü Burdur Sanayi Sitesini ziyaret etti...

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da bulundu sürece sahada olmaya devam ediyor.

 

TBMM'nin tatile girmesinden sonra memleketi Burdur'a dönen Burdur Milletvekili Özçelik, ilçe ilçe gezerek esnaf ve halka ziyaretlerde bulunuyor.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, beraberinde AK Parti Burdur Teşkilatıyla birlikte 21 Ocak Perşembe günü Burdur Sanayi Sitesini ziyaret etti. 

 

Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, "Burdur’umuza alın teriyle değer katan sanayi esnafı kardeşlerimizi ziyarette bulunarak, hayırlı işler diledik. Sıcak, samimi ve içten karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Esnafı güçlü olan şehrin kendi de güçlü olur. Esnafımızın güçlü olması Burdur’umuz için önemli." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.