Milletveki Özçelik ve Milletvekili Uğur ihaleye ilişkin bilgi verdi

Ekonomi 02.11.2019 - 10:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milletveki Özçelik ve Milletvekili Uğur ihaleye ilişkin bilgi verdi

  Bucak İlçesi Alaaddin Mahallesine yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi yapımı için ikmal ihalesine çıkılacak.   Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak ilçesine yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ihale süreci hakkında bilgi verdi.   Ak Parti milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada: ‘‘Bucak ilçesi Alaattin Mahallesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin (ASM) yapımı için 2018 yılı ekim ayında İl Özel İdaremiz tarafından ihaleye çıkılmış ve akabinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak işe başlanmıştır. Yüklenici firma mali sıkıntıları sebebiyle sadece kazı çalışması yaparak işi durdurmuştur. Daha sonra ilgili firma ile yapılan görüşmelerde bu işi tamamlayamayacağı anlaşılmış ve İl Özel İdaremiz tarafından işin feshi için hukuki süreç başlatılmıştır. İl Özel İdaremiz tasfiye komisyonu kurmuş ve yapılan imalatlar hesaplanarak yüklenici firmaya hakediş ödemesi yapılarak ilgili firmayla olan süreç tamamlanacaktır. Akabinde Kasım ayı içerisinde projede yapılan imalatlara göre proje revizyonu yapılacak ve Alaaddin Mahallesi için sağlık ocağı ikmal ihalesine çıkılacaktır.’’ dediler.   Yüklenici firmalar tarafından terk edilen ihaleler hakkında da değerlendirmelerde bulunan milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: ‘‘Bucak Emin Gülmez okulu için de hesaplamalar hızla devam etmekte olup bitme noktasındadır. Yüklenici firmalardan kaynaklanan sebeplerle tamamlanamayan ihalelerin tasfiye süreçleri her zaman sıkıntılı olmuştur. Bu süreç hem hukuki hem de teknik sebeplerle uzun sürmektedir. Bizler bu sıkıntılı süreçlerin en kısa sürede tamamlanması için her zaman takip etmekteyiz. Bu ülke Ak Parti hükümetleri döneminde hamdolsun hem Burdur’da hem tüm Türkiye’de tamamlanamayan ihale görmedi. Biz Ak Parti Burdur milletvekilleri olarak, belediye başkanlarımız ve partimizin tüm teşkilatları ile birlikte devletimizin hizmetlerini eksiksiz şekilde Burdur’umuza kazandırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.’’ dediler.  

 

Bucak İlçesi Alaaddin Mahallesine yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi yapımı için ikmal ihalesine çıkılacak.

 

Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak ilçesine yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ihale süreci hakkında bilgi verdi.

 

Ak Parti milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada: ‘‘Bucak ilçesi Alaattin Mahallesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin (ASM) yapımı için 2018 yılı ekim ayında İl Özel İdaremiz tarafından ihaleye çıkılmış ve akabinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak işe başlanmıştır. Yüklenici firma mali sıkıntıları sebebiyle sadece kazı çalışması yaparak işi durdurmuştur. Daha sonra ilgili firma ile yapılan görüşmelerde bu işi tamamlayamayacağı anlaşılmış ve İl Özel İdaremiz tarafından işin feshi için hukuki süreç başlatılmıştır. İl Özel İdaremiz tasfiye komisyonu kurmuş ve yapılan imalatlar hesaplanarak yüklenici firmaya hakediş ödemesi yapılarak ilgili firmayla olan süreç tamamlanacaktır. Akabinde Kasım ayı içerisinde projede yapılan imalatlara göre proje revizyonu yapılacak ve Alaaddin Mahallesi için sağlık ocağı ikmal ihalesine çıkılacaktır.’’ dediler.

 

Yüklenici firmalar tarafından terk edilen ihaleler hakkında da değerlendirmelerde bulunan milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: ‘‘Bucak Emin Gülmez okulu için de hesaplamalar hızla devam etmekte olup bitme noktasındadır. Yüklenici firmalardan kaynaklanan sebeplerle tamamlanamayan ihalelerin tasfiye süreçleri her zaman sıkıntılı olmuştur. Bu süreç hem hukuki hem de teknik sebeplerle uzun sürmektedir. Bizler bu sıkıntılı süreçlerin en kısa sürede tamamlanması için her zaman takip etmekteyiz. Bu ülke Ak Parti hükümetleri döneminde hamdolsun hem Burdur’da hem tüm Türkiye’de tamamlanamayan ihale görmedi. Biz Ak Parti Burdur milletvekilleri olarak, belediye başkanlarımız ve partimizin tüm teşkilatları ile birlikte devletimizin hizmetlerini eksiksiz şekilde Burdur’umuza kazandırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.’’ dediler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.