MİHRİBAN ÖZCAN’DAN DERGİ AYRINTI’YA ZİYARET

Yaşam 19.11.2018 - 17:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİHRİBAN ÖZCAN’DAN DERGİ AYRINTI’YA ZİYARET

Mihriban Özcan Dergi Ayrıntı’yı ziyaret etti.
Mihriban Özcan Dergi Ayrıntı’yı ziyaret etti. Burdur’da ilk Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı kuran Mihriban Özcan, Dergi Ayrıntı’yı ziyaret ederek Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş’la bir süre sohbet etti. Tehlikeli Madde Danışmanlığının Burdur’da ilk kez kurulduğunu, faaliyete geçtiklerini, Tehlikeli Madde Danışmanlığının toplum ve iş adamları tarafından bilinmediğini ancak yeni çıkan kanunlara göre zorunlu olduğunu dile getiren Mihriban Özcan, bu kapsama fabrikaların, akaryakıt istasyonlarının ve mermer ocaklarının girdiğini söyledi. Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaret için teşekkürlerini ifade edip, Burdur’da böyle bir danışmanlığın kurulmasının, her şeyin ilkinin zor olduğunun ancak kanunlarda belirtilen bir konuyu topluma anlatmak gerektiğinin, bir iş kurmandan önce toplumun menfaatlerinin düşülmesi gerektiğinin önemine vurgu yaptı.
Mihriban Özcan Dergi Ayrıntı’yı ziyaret etti.

Mihriban Özcan Dergi Ayrıntı’yı ziyaret etti.

Burdur’da ilk Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı kuran Mihriban Özcan, Dergi Ayrıntı’yı ziyaret ederek Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş’la bir süre sohbet etti. Tehlikeli Madde Danışmanlığının Burdur’da ilk kez kurulduğunu, faaliyete geçtiklerini, Tehlikeli Madde Danışmanlığının toplum ve iş adamları tarafından bilinmediğini ancak yeni çıkan kanunlara göre zorunlu olduğunu dile getiren Mihriban Özcan, bu kapsama fabrikaların, akaryakıt istasyonlarının ve mermer ocaklarının girdiğini söyledi.

Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaret için teşekkürlerini ifade edip, Burdur’da böyle bir danışmanlığın kurulmasının, her şeyin ilkinin zor olduğunun ancak kanunlarda belirtilen bir konuyu topluma anlatmak gerektiğinin, bir iş kurmandan önce toplumun menfaatlerinin düşülmesi gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.