MHP MYK ÜYESİ ALPEREN VE BAŞKAN ÖKTE'DEN TÜRKAV BURDUR'A ZİYARET

Gündem 09.04.2021 - 08:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP MYK ÜYESİ ALPEREN VE BAŞKAN ÖKTE'DEN TÜRKAV BURDUR'A ZİYARET

Burdur'da birtakım ziyaretlerde bulundu...
MHP MYK Üyesi Avukat Bahadır Alperen, Burdur'da birtakım ziyaretlerde bulundu.     Ziyaret kapsamında, TÜRKAV Burdur Şubesi'ne ziyarette bulunan MHP MYK Üyesi Av. Bahadır Alperek ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, yeni Başkan Ayhan Mete ile görüştüler. Başkan Ayhan Mete ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten MYK Üyesi Alperen ve Başkan Hikmet Ökte, gündem hakkında görüştüler.   Ziyaretten memnun olduğunu belirten Başkan Ayhan Mete, nazik ziyaretlerinden ötürü MYK Üyesi Bahadır Alperen'e ve İl Başkanı Hikmet Ökte'ye teşekkür etti.  
Burdur'da birtakım ziyaretlerde bulundu...

MHP MYK Üyesi Avukat Bahadır Alperen, Burdur'da birtakım ziyaretlerde bulundu.

 

 

Ziyaret kapsamında, TÜRKAV Burdur Şubesi'ne ziyarette bulunan MHP MYK Üyesi Av. Bahadır Alperek ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, yeni Başkan Ayhan Mete ile görüştüler.

Başkan Ayhan Mete ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten MYK Üyesi Alperen ve Başkan Hikmet Ökte, gündem hakkında görüştüler.

 

Ziyaretten memnun olduğunu belirten Başkan Ayhan Mete, nazik ziyaretlerinden ötürü MYK Üyesi Bahadır Alperen'e ve İl Başkanı Hikmet Ökte'ye teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.