MHP MYK Üyesi Alperen’den Evi Yanan Aileye Destek

Gündem 26.09.2020 - 17:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP MYK Üyesi Alperen’den Evi Yanan Aileye Destek

MHP MYK Üyesi Alperen’den Evi Yanan Aileye Destek
Burdur'un Çavdır İlçesi'nde 24 Eylül'de meydana gelen yangından dolayı 3 ev ve 5 işyeri zarar görmüştü. Yangın sonrası mağdur olan ev sahipleri ve işyeri sahiplerine Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz destek çıktı. MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, yangında zarar gören ev ve işyerlerini yerinde inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Mağdur olan vatandaşların her daim yanlarında olduklarını belirten MYK Üyesi Alperen, “Ateş düştüğü yeri yakarmış ama bu sefer bizi de derinden üzdü. Dün gece ziyaretimizden sonra bugün de gündüz gözü ile hemşerilerimizin sorunlarını dinledik. Her zaman yanlarındayız. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini vatandaşlarımıza ilettik.” diye konuştu.
MHP MYK Üyesi Alperen’den Evi Yanan Aileye Destek

Burdur'un Çavdır İlçesi'nde 24 Eylül'de meydana gelen yangından dolayı 3 ev ve 5 işyeri zarar görmüştü.

Yangın sonrası mağdur olan ev sahipleri ve işyeri sahiplerine Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz destek çıktı.

MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, yangında zarar gören ev ve işyerlerini yerinde inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Mağdur olan vatandaşların her daim yanlarında olduklarını belirten MYK Üyesi Alperen, “Ateş düştüğü yeri yakarmış ama bu sefer bizi de derinden üzdü. Dün gece ziyaretimizden sonra bugün de gündüz gözü ile hemşerilerimizin sorunlarını dinledik. Her zaman yanlarındayız. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini vatandaşlarımıza ilettik.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.