MHP Kadın Kollarından Ziyaret

Gündem 22.07.2020 - 15:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP Kadın Kollarından Ziyaret

Burdur Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarından geçmiş olsun ziyareti.
Burdur Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarından geçmiş olsun ziyareti.   Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay sosyal faaliyetlerde bulunarak bir süre önce hastalanan İl Yönetiminde bulunan Ayfer Yıldız’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette MHP Kadın Kolları Yönetimi katılarak rahatsızlanan Ayfer Yıldız’a moral desteği veren Nazan Oktay daha sonra yeni açılan Lounge15 kafe sahibi Murat Altınöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette MHP kadın kolları olarak bir toplantı yapan Nazan Oktay, Burdur’daki siyasi gündemi değerlendirerek artık MHP’de Kadın siyasetçilerin gündem belirleyeceğini belirtti. Oktay; “Bizler MHP ve Cumhur ittifakının başarılı olması için gecemizi gündüzümüze katarak siyasete ağırlık koymak istiyoruz. Bu sebeple de Ülkücü kadınlarımızın bundan sonra devamlı sahada olacağız.” dedi.
Burdur Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarından geçmiş olsun ziyareti.

Burdur Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarından geçmiş olsun ziyareti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay sosyal faaliyetlerde bulunarak bir süre önce hastalanan İl Yönetiminde bulunan Ayfer Yıldız’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette MHP Kadın Kolları Yönetimi katılarak rahatsızlanan Ayfer Yıldız’a moral desteği veren Nazan Oktay daha sonra yeni açılan Lounge15 kafe sahibi Murat Altınöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette MHP kadın kolları olarak bir toplantı yapan Nazan Oktay, Burdur’daki siyasi gündemi değerlendirerek artık MHP’de Kadın siyasetçilerin gündem belirleyeceğini belirtti. Oktay; “Bizler MHP ve Cumhur ittifakının başarılı olması için gecemizi gündüzümüze katarak siyasete ağırlık koymak istiyoruz. Bu sebeple de Ülkücü kadınlarımızın bundan sonra devamlı sahada olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.