MHP Kadın Kolları Salda’da

Gündem 08.07.2020 - 21:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP Kadın Kolları Salda’da

MHP Kadın Kolları Salda’da
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay Türkiye’nin maldivleri olarak bilinen Salda Gölüne kadın kolları olarak ziyarette bulundular.    MHP kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay pandemi sürecinden sonra ekonominin canlanması ve iç turizme dikkat cekmek için Salda’yı ziyaret ettiklerini belirterek; “Eğer pandemiden sonra daralan ekonomiyi canlandırmak istiyorsak topyekûn birlikte hareket etmek zorundayız. Bizler ortak akılı kullanıp üretimden turizme varıncaya kadar birlikte hareket edersek, iç canlılığı oluşturabilirsek Burdurumuz da ekonomik daralmadan daha rahat çıkarız.” dedi
MHP Kadın Kolları Salda’da

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay Türkiye’nin maldivleri olarak bilinen Salda Gölüne kadın kolları olarak ziyarette bulundular. 

 

MHP kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay pandemi sürecinden sonra ekonominin canlanması ve iç turizme dikkat cekmek için Salda’yı ziyaret ettiklerini belirterek; “Eğer pandemiden sonra daralan ekonomiyi canlandırmak istiyorsak topyekûn birlikte hareket etmek zorundayız. Bizler ortak akılı kullanıp üretimden turizme varıncaya kadar birlikte hareket edersek, iç canlılığı oluşturabilirsek Burdurumuz da ekonomik daralmadan daha rahat çıkarız.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.