MHP İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE TEK ADAY YARIŞACAK

Siyaset 17.10.2020 - 16:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE TEK ADAY YARIŞACAK

25 Ekim’de yapılacak MHP Burdur İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresinde delegelerin karşısına Hikmet Ökte tek aday olarak çıkartılacak.
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi 25 Ekim Pazar günü̈ saat 13:00’ da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleşecek.   Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İl ve İlçelerde yapılan kongrelerde ‘Tek Aday’ sloganı ile hareket edilerek yapılacak olan kongre seçiminde Hikmet Ökte tek aday olarak delegelerin karşısına aday olarak çıkartılacak. Adaylığını duyuran Hikmet Ökte, “Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. E. Semih Yalçın başkanımızın tensipleri ile kongremizde İl Başkan adaylığımı beyan ediyorum. Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmekte olan Covid-19 salgını dolayısıyla, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde ve Haziran listesi haricinde salona kimse alınmayarak gerçekleştireceğimiz kongremizin; Ülkemize, Milletimize, Davamıza ve Burdur’umuza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım.” Şeklinde konuştu.
25 Ekim’de yapılacak MHP Burdur İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresinde delegelerin karşısına Hikmet Ökte tek aday olarak çıkartılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi 25 Ekim Pazar günü̈ saat 13:00’ da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleşecek.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İl ve İlçelerde yapılan kongrelerde ‘Tek Aday’ sloganı ile hareket edilerek yapılacak olan kongre seçiminde Hikmet Ökte tek aday olarak delegelerin karşısına aday olarak çıkartılacak.

Adaylığını duyuran Hikmet Ökte, “Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. E. Semih Yalçın başkanımızın tensipleri ile kongremizde İl Başkan adaylığımı beyan ediyorum.

Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmekte olan Covid-19 salgını dolayısıyla, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde ve Haziran listesi haricinde salona kimse alınmayarak gerçekleştireceğimiz kongremizin; Ülkemize, Milletimize, Davamıza ve Burdur’umuza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.