MHP İl Başkanı Ökte’den Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Gündem 21.04.2021 - 13:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP İl Başkanı Ökte’den Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Dergimizin kuruluş yıl dönümü sebebiyle Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’den ziyaret.
Dergi Ayrıntı 2013 Yılının 22 Nisan ayında yayın hayatına başlayarak bir fiil aralıksız 98 aydır yayın yaparak Burdur’da bir rekor olan Ayrıntı dergisine 9’uncu yaşına girmesi sebebiyle MHP İl Başkanı Ökte ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.     Ziyarette Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı haber sitesinin sahibi Cemalettin Bektaş dergi üzerinde ve haber sitesi üzerinde sohbet eden Ökte, “Dergi Ayrıntının Burdur’da bir ilki başardığını 98 sayı yayın hayatını aralıksız sürdürdüğünü Göller Bölgesi olarak Antalya, Isparta, Afyon Burdur yayın devam etmesi kültürel ve ekonomik olarak bölgenin nabzını tutması Burdur’da böyle derginin yayın yapması ilimiz için bir artı değer katmaktadır. Tüm ekibinize ve sizlere teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.   Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı haber sitesinin sahibi Cemalettin Bektaş ziyaretlerinden dolayı Ökte’ye teşekkür ederek, “gazetecilik zor bir meslektir eğer bir ülkede bir ilde bir sorun varsa bunun sorumlusu gazetecilerdir eğer bizler sorumluluklarımızı tam olarak yerine getirebilirsek toplum içinde oluşan sorunlar çözülmüş olur. Bir şeyi başarmak istiyorsak öz eleştiri de yapmak zorundayız.” Dedi.  
Dergimizin kuruluş yıl dönümü sebebiyle Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’den ziyaret.

Dergi Ayrıntı 2013 Yılının 22 Nisan ayında yayın hayatına başlayarak bir fiil aralıksız 98 aydır yayın yaparak Burdur’da bir rekor olan Ayrıntı dergisine 9’uncu yaşına girmesi sebebiyle MHP İl Başkanı Ökte ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

 

 

Ziyarette Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı haber sitesinin sahibi Cemalettin Bektaş dergi üzerinde ve haber sitesi üzerinde sohbet eden Ökte, “Dergi Ayrıntının Burdur’da bir ilki başardığını 98 sayı yayın hayatını aralıksız sürdürdüğünü Göller Bölgesi olarak Antalya, Isparta, Afyon Burdur yayın devam etmesi kültürel ve ekonomik olarak bölgenin nabzını tutması Burdur’da böyle derginin yayın yapması ilimiz için bir artı değer katmaktadır. Tüm ekibinize ve sizlere teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı haber sitesinin sahibi Cemalettin Bektaş ziyaretlerinden dolayı Ökte’ye teşekkür ederek, “gazetecilik zor bir meslektir eğer bir ülkede bir ilde bir sorun varsa bunun sorumlusu gazetecilerdir eğer bizler sorumluluklarımızı tam olarak yerine getirebilirsek toplum içinde oluşan sorunlar çözülmüş olur. Bir şeyi başarmak istiyorsak öz eleştiri de yapmak zorundayız.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.