MHP’DEN FESHEDİLEN İLÇE HANGİSİ?

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2016 - 13:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MHP’DEN FESHEDİLEN İLÇE HANGİSİ?

MHP’DEN BİR İLÇE YÖNETİMİ DEĞİŞİKLİĞİ DAHA
MHP Finike ilçe yönetimi feshedildi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Finike İlçe Başkanı Ömer Özdemir ve yönetimi, genel merkez tarafından görevden alındı. MHP Genel Merkezi tarafından geçen yıl ocak ayında yapılan seçimde göreve gelen Finike İlçe Başkanı Ömer Özdemir ve yönetim kurulu görevden alındı. MHP Genel Merkezi ilçe başkanlığına Ali Arıcı’yı getirdi. Arıcı’nın görevi devraldıktan sonra kendi yönetimini belirleyeceği öğrenildi.
MHP’DEN BİR İLÇE YÖNETİMİ DEĞİŞİKLİĞİ DAHA

MHP Finike ilçe yönetimi feshedildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Finike İlçe Başkanı Ömer Özdemir ve yönetimi, genel merkez tarafından görevden alındı.

MHP Genel Merkezi tarafından geçen yıl ocak ayında yapılan seçimde göreve gelen Finike İlçe Başkanı Ömer Özdemir ve yönetim kurulu görevden alındı. MHP Genel Merkezi ilçe başkanlığına Ali Arıcı’yı getirdi. Arıcı’nın görevi devraldıktan sonra kendi yönetimini belirleyeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.