MHP’DEN EVET’E DAVET

Gündem 25.03.2017 - 13:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP’DEN EVET’E DAVET

BURDUR MHP TEŞKİLATI DÜZENLEDİĞİ PROGRAMLA REFERANDUM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, İstanbul Milletvekili ve MYK üyesi İsmail Faruk Aksu, MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş ve MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’nin konuşmacı olarak katıldığı çalıştay MAKÜ Konferans Salonunda yapıldı. Çalıştay öncesi basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal, MHP’nin bilgilendirme ve istişare toplantısı için bir araya geldiklerini belirterek, Türkiye’nin ciddi şekilde önemsenecek bir süreçten geçtiğini, iç ve dış politikada da ciddi anlamda bir sıkıştırma ile karşı karşıya kaldığını söyledi. 15 Temmuz kriz dönemde ekonomik sorunların ortada olduğunu ancak bunlara rağmen 14’e çıkan işsizlik oranının 12’ye gerilediğini kaydeden Günal, Avrupa’da sözleşmeli bir şekilde Türkiye düşmanlığı yapıldığını ifade etti. Günal, inisiyatif alan ve kafayı kuma gömmeyen bir yaklaşımda bulunduklarını da belirterek, 16 Nisan’da referanduma gidilecek yeni anayasa için MHP olarak temel kaygılarının bulunduğunu ve fakat AK Parti ile yapılan müzakereler neticesinde bazı isteklerinin kabul edildiği yeni bir anayasanın oluştuğunu ve bu anayasa için, Türkiye için, Türkiye’nin bekası için herkesi evet oyu kullanmaya davet ettiklerini vurguladı.  Muhalefet partilerinin neden hayır oyu istediklerine göndermede de bulunan Günal, CHP ve diğer partilerinin şimdiye kadar dile getirdiği her bir konuya tek tek mercek tutarak konu hakkındaki değerlendirmelerde bulundu.   ÇALIŞTAYA AK PARTİ DE KATILDI Anayasa Referandumu ve Siyasi Gelişmeler adlı Çalıştaya AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki’nin yanı sıra Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ile birlikte MHP’nin ilçelerdeki il başkanları, ocak başkanları ve Ülkü Ocağı üyeleri ile vatandaşlar da katıldı. Programda ilk olarak MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’nin açılış konuşması yapıldı ve ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Günal, MHP’nin MYKL üyelerinden İsmail Faruk Aksu, Hüseyin Kocabaş ve Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte dörtlüsünün konuşmacı olarak katıldığı çalıştaya geçildi. 
BURDUR MHP TEŞKİLATI DÜZENLEDİĞİ PROGRAMLA REFERANDUM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, İstanbul Milletvekili ve MYK üyesi İsmail Faruk Aksu, MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş ve MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’nin konuşmacı olarak katıldığı çalıştay MAKÜ Konferans Salonunda yapıldı.

Çalıştay öncesi basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal, MHP’nin bilgilendirme ve istişare toplantısı için bir araya geldiklerini belirterek, Türkiye’nin ciddi şekilde önemsenecek bir süreçten geçtiğini, iç ve dış politikada da ciddi anlamda bir sıkıştırma ile karşı karşıya kaldığını söyledi. 15 Temmuz kriz dönemde ekonomik sorunların ortada olduğunu ancak bunlara rağmen 14’e çıkan işsizlik oranının 12’ye gerilediğini kaydeden Günal, Avrupa’da sözleşmeli bir şekilde Türkiye düşmanlığı yapıldığını ifade etti. Günal, inisiyatif alan ve kafayı kuma gömmeyen bir yaklaşımda bulunduklarını da belirterek, 16 Nisan’da referanduma gidilecek yeni anayasa için MHP olarak temel kaygılarının bulunduğunu ve fakat AK Parti ile yapılan müzakereler neticesinde bazı isteklerinin kabul edildiği yeni bir anayasanın oluştuğunu ve bu anayasa için, Türkiye için, Türkiye’nin bekası için herkesi evet oyu kullanmaya davet ettiklerini vurguladı.  Muhalefet partilerinin neden hayır oyu istediklerine göndermede de bulunan Günal, CHP ve diğer partilerinin şimdiye kadar dile getirdiği her bir konuya tek tek mercek tutarak konu hakkındaki değerlendirmelerde bulundu.

 

ÇALIŞTAYA AK PARTİ DE KATILDI

Anayasa Referandumu ve Siyasi Gelişmeler adlı Çalıştaya AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki’nin yanı sıra Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ile birlikte MHP’nin ilçelerdeki il başkanları, ocak başkanları ve Ülkü Ocağı üyeleri ile vatandaşlar da katıldı. Programda ilk olarak MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’nin açılış konuşması yapıldı ve ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Günal, MHP’nin MYKL üyelerinden İsmail Faruk Aksu, Hüseyin Kocabaş ve Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte dörtlüsünün konuşmacı olarak katıldığı çalıştaya geçildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.