MHP ASKIDA EKMEK KAMPANYASINA BUCAK’TA DESTEK VERDİ

Gündem 19.10.2020 - 14:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP ASKIDA EKMEK KAMPANYASINA BUCAK’TA DESTEK VERDİ

Ülke genelinde yer alan askıda ekmek kampanyasına Burdur'un Bucak İlçesinde görev alan MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen'den destek geldi.
Toplumumuz her kesiminden destek gören “askıda ekmek” kampanyasına Burdur MHP ocaklarından da destek geldi.   Burdur'un Bucak ilçesinde görev alan MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen'in yapmış olduğu açıklamada,  "MHP Burdur İl başkan yardımcısı Abdurrahman Arıkan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ve Belde Başkanı Mehmet Kemal Öztürk, Ocak Başkanımız Mustafa Bütün, Yönetim kurulu üyelerimiz ve Muhtarlarımızın katılımı ile Askıda ekmek kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz. Katılmak isteyen vatandaşlar bizlere ulaşabilir, tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.   
Ülke genelinde yer alan askıda ekmek kampanyasına Burdur'un Bucak İlçesinde görev alan MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen'den destek geldi.

Toplumumuz her kesiminden destek gören “askıda ekmek” kampanyasına Burdur MHP ocaklarından da destek geldi.

 

Burdur'un Bucak ilçesinde görev alan MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen'in yapmış olduğu açıklamada,  "MHP Burdur İl başkan yardımcısı Abdurrahman Arıkan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ve Belde Başkanı Mehmet Kemal Öztürk, Ocak Başkanımız Mustafa Bütün, Yönetim kurulu üyelerimiz ve Muhtarlarımızın katılımı ile Askıda ekmek kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz.

Katılmak isteyen vatandaşlar bizlere ulaşabilir, tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim." İfadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.