MEZUNİYET HEYECANI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2018 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MEZUNİYET HEYECANI

Akdeniz Üniversitesinde mezuniyet heyecanı vardı
Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda, 2017-2018 akademik yılının sona ermesi nedeniyle mezuniyet töreni düzenlendi. Farklı fakültelerden öğrenciler, ellerinde dövizlerle kortej yürüyüşüne katıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Tahir Savran, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, milletvekilleri ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı, 8 bin 500 öğrencinin mezun olduğu tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrencileri tebrik ettikten sonra ailelerine seslenen Başkan Çavuşoğlu, “Sizler bizlere ve Antalya’ya güvenerek, bizlere emanet ettiniz. Umarım sizleri mahcup etmemişizdir. Çocuklarınızı mutluluk ve gurur içinde sizlere teslim ediyoruz” dedi. 70’lik Dede, Genç Mezunlara Taş Çıkarttı 71 yaşında Fen Fakültesi’nden mezun olan Hasan Ünlü de, “Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden mezun oldum. 1974 yılında Hacettepe’yi kazanmıştım. Devlet memuru olduğum için kayıt yaptırıp okuyamamıştım o zaman. Daha sonra aflardan yararlanarak geldim. En büyük destekçim ailem. Benim arkamda eşim olmasaydı bu okulu okuyamazdım. Sınıf arkadaşlarım beni gençleştiriyorlar. Onların yanında 71 yaşında olduğumu unutuyorum. İnsan yaşadığı sürece sürekli bir şeyler yapmalı. Ölümü beklememeli” diye konuştu.
Akdeniz Üniversitesinde mezuniyet heyecanı vardı

Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda, 2017-2018 akademik yılının sona ermesi nedeniyle mezuniyet töreni düzenlendi. Farklı fakültelerden öğrenciler, ellerinde dövizlerle kortej yürüyüşüne katıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Tahir Savran, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, milletvekilleri ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı, 8 bin 500 öğrencinin mezun olduğu tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Öğrencileri tebrik ettikten sonra ailelerine seslenen Başkan Çavuşoğlu, “Sizler bizlere ve Antalya’ya güvenerek, bizlere emanet ettiniz. Umarım sizleri mahcup etmemişizdir. Çocuklarınızı mutluluk ve gurur içinde sizlere teslim ediyoruz” dedi.

70’lik Dede, Genç Mezunlara Taş Çıkarttı

71 yaşında Fen Fakültesi’nden mezun olan Hasan Ünlü de, “Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden mezun oldum. 1974 yılında Hacettepe’yi kazanmıştım. Devlet memuru olduğum için kayıt yaptırıp okuyamamıştım o zaman. Daha sonra aflardan yararlanarak geldim. En büyük destekçim ailem. Benim arkamda eşim olmasaydı bu okulu okuyamazdım. Sınıf arkadaşlarım beni gençleştiriyorlar. Onların yanında 71 yaşında olduğumu unutuyorum. İnsan yaşadığı sürece sürekli bir şeyler yapmalı. Ölümü beklememeli” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.