Meteorolojiden Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 29.01.2014 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Meteorolojiden Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Antalya, Muğla ile Burdur ve Isparta'nın güney ilçeleri için yer yer kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.
Antalya, Muğla ile Burdur ve Isparta'nın güney ilçelerinde yer yer kuvvetli yağış, güneyden kuvvetli rüzgar bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da hava parçalı çok bulutlu, sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde olacak. Beklenen en yüksek hava sıcaklıkları Antalya'da 16, Muğla'da 11, Isparta ve Burdur'da 10 derece olacak.    Yağışlar Muğla, Antalya ile Burdur ve Isparta'nın güney ilçelerinde yer yer kuvvetli olacak. Rüzgarın güney yönlerden kuvvetli esmesi nedeniyle soba ve bacadan sızan karbonmonoksit gazı zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarıda bulunuldu.   Denizlerde fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Rüzgar, güney ve batıdan 5 ile 7, akşam saatlerinden sonra kuzeybatıdan 2 ile 4 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliğinin ise 3 ile 5, akşam saatlerinden sonra 0,5 ile 2 metre civarında olması bekleniyor
Antalya, Muğla ile Burdur ve Isparta'nın güney ilçeleri için yer yer kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.
Antalya, Muğla ile Burdur ve Isparta'nın güney ilçelerinde yer yer kuvvetli yağış, güneyden kuvvetli rüzgar bekleniyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da hava parçalı çok bulutlu, sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde olacak. Beklenen en yüksek hava sıcaklıkları Antalya'da 16, Muğla'da 11, Isparta ve Burdur'da 10 derece olacak. 
 
Yağışlar Muğla, Antalya ile Burdur ve Isparta'nın güney ilçelerinde yer yer kuvvetli olacak. Rüzgarın güney yönlerden kuvvetli esmesi nedeniyle soba ve bacadan sızan karbonmonoksit gazı zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarıda bulunuldu.
 
Denizlerde fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Rüzgar, güney ve batıdan 5 ile 7, akşam saatlerinden sonra kuzeybatıdan 2 ile 4 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliğinin ise 3 ile 5, akşam saatlerinden sonra 0,5 ile 2 metre civarında olması bekleniyor
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.