Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı

Yaşam 02.05.2020 - 16:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıya göre; "Yarın (Pazar) Antalya’nın Burdur’un güney ve doğu ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.
Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Yapılan uyarıya göre; "Yarın (Pazar) Antalya’nın Burdur’un güney ve doğu ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.