METEOROLOJİDEN BUZLANMA VE DON UYARISI

Gündem 29.12.2015 - 17:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

METEOROLOJİDEN BUZLANMA VE DON UYARISI

METEOROLOJİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇARŞAMBA AKŞAMI İÇİN BUZLANMA VE DON UYARISI YAPILDI
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yapılan açıklamaya göre 30 Aralık 2015 (Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren Isparta ve Burdur genelinde hava sıcaklıklarının 10 ila 12 ̊C düşerek gece en düşük sıcaklıkların -13 ila -15 ̊C olması, olumsuz hava koşullarının 3 Ocak 2016 Pazar günü mevsim normallerine dönmesi beklenmekte olduğu bildirildi: "Beklenen olumsuz hava koşullarının (Buzlanma ve Don) neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin tedbirli olmaları gerekmektedir".
METEOROLOJİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇARŞAMBA AKŞAMI İÇİN BUZLANMA VE DON UYARISI YAPILDI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yapılan açıklamaya göre 30 Aralık 2015 (Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren Isparta ve Burdur genelinde hava sıcaklıklarının 10 ila 12 ̊C düşerek gece en düşük sıcaklıkların -13 ila -15 ̊C olması, olumsuz hava koşullarının 3 Ocak 2016 Pazar günü mevsim normallerine dönmesi beklenmekte olduğu bildirildi:

"Beklenen olumsuz hava koşullarının (Buzlanma ve Don) neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin tedbirli olmaları gerekmektedir".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.