METEOROLOJİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI YAPTI

Gündem 28.10.2020 - 13:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

METEOROLOJİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI YAPTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Burdur'da gök gürültülü sağanak yağış olacak uyarısında bulundu...
BURDUR'A SEL UYARISI Meteoroloji Genel Müdürlüğü Burdur’da görülecek gök gürültülü sağanak yağıştan dolayı oluşabilecek sel baskınlarına karşı uyarıda bulundu.   Açıklamada, ‘’yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Antalya il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Antalya'nın doğusunun iç kesimleri (Serik, Manavgat, İbradı) ile Isparta'nın güney (Sütçüler) ve Burdur'un doğu (Bucak) ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir’’ denildi.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Burdur'da gök gürültülü sağanak yağış olacak uyarısında bulundu...

BURDUR'A SEL UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Burdur’da görülecek gök gürültülü sağanak yağıştan dolayı oluşabilecek sel baskınlarına karşı uyarıda bulundu.

 

Açıklamada, ‘’yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Antalya il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Antalya'nın doğusunun iç kesimleri (Serik, Manavgat, İbradı) ile Isparta'nın güney (Sütçüler) ve Burdur'un doğu (Bucak) ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir’’ denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.