Mehmet Akif Ersoy Bilim ve Sanat Ödülleri

Dünya 04.12.2017 - 16:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mehmet Akif Ersoy Bilim ve Sanat Ödülleri

Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu Tiran’da başlıyor.
Mehmet Akif Ersoy Bilim ve Sanat Ödülleri sahiplerini buluyor Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu Arnavutluk’un Başkenti Tiran’da başlıyor. Birincisi 2016 yılının Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde yapılan program, bu yıl Mehmet Akif’in topraklarında, Arnavutluk’un Başkenti Tiran’da gerçekleştiriliyor. Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da yer alacağı programa çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Tiran Üniversitesi ve Türkiye Maarif Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu ve Bilim Sanat Ödülleri Töreninde ayrıca Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na ‘Fahri Doktora Payesi’ takdim edilecek. Bilim ve Sanat Ödülleri Töreninde, bilim alanında sosyal bilimler ve fen bilimleri, sanat alanında sanat ve Türk İslam Kültürü Hizmet Ödülü ve Mehmet Akif Özel Ödülü olmak üzere toplam 5 kategoride 10 ödül yarın ki programda sahiplerini bulacak. Yarın saat 09.00’da başlayacak Bilim ve Sanat Ödül Töreni Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi youtube sayfasından canlı olarak da izlenebilecek. Sempozyum 6 Aralık Çarşamba günü sona erecek. 
Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu Tiran’da başlıyor.

Mehmet Akif Ersoy Bilim ve Sanat Ödülleri sahiplerini buluyor

Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu Arnavutluk’un Başkenti Tiran’da başlıyor.

Birincisi 2016 yılının Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde yapılan program, bu yıl Mehmet Akif’in topraklarında, Arnavutluk’un Başkenti Tiran’da gerçekleştiriliyor. Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da yer alacağı programa çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Tiran Üniversitesi ve Türkiye Maarif Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu ve Bilim Sanat Ödülleri Töreninde ayrıca Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na ‘Fahri Doktora Payesi’ takdim edilecek.

Bilim ve Sanat Ödülleri Töreninde, bilim alanında sosyal bilimler ve fen bilimleri, sanat alanında sanat ve Türk İslam Kültürü Hizmet Ödülü ve Mehmet Akif Özel Ödülü olmak üzere toplam 5 kategoride 10 ödül yarın ki programda sahiplerini bulacak.

Yarın saat 09.00’da başlayacak Bilim ve Sanat Ödül Töreni Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi youtube sayfasından canlı olarak da izlenebilecek.

Sempozyum 6 Aralık Çarşamba günü sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.