KAYBOLAN YAŞLI KADININ CESEDİ BULUNDU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2013 - 17:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAYBOLAN YAŞLI KADININ CESEDİ BULUNDU

MAYIS AYINDA KAYBOLAN YAŞLI KADININ CESEDİ BULUNDU
 Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 24 Mayıs 2013 günü kızının evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 81 yaşındaki Keziban Gülüş'ün cesedi bulundu. Kumluca ilçesine bağlı Yenikışla Köyü Sarılar Mahallesi’nde bir nar bahçesinin kenarında ormanlık alanda bulunan cesedin, Mayıs ayında kaybolan Keziban Gülüş’e ait olduğu tespit edildi. Avlanmaya giden bir vatandaş tarafından bulunarak jandarmaya haber verilen yaşlı kadının cesedi ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
MAYIS AYINDA KAYBOLAN YAŞLI KADININ CESEDİ BULUNDU

 Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 24 Mayıs 2013 günü kızının evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 81 yaşındaki Keziban Gülüş'ün cesedi bulundu. 
Kumluca ilçesine bağlı Yenikışla Köyü Sarılar Mahallesi’nde bir nar bahçesinin kenarında ormanlık alanda bulunan cesedin, Mayıs ayında kaybolan Keziban Gülüş’e ait olduğu tespit edildi. 
Avlanmaya giden bir vatandaş tarafından bulunarak jandarmaya haber verilen yaşlı kadının cesedi ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.