MAVİ KAPAK KAMPANYASI İLE BURDUR VALİLİĞİ’NDEKİ

Gündem 26.02.2021 - 10:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAVİ KAPAK KAMPANYASI İLE BURDUR VALİLİĞİ’NDEKİ

Aysel Önder, Mavi Kapak Kampanyası İle Burdur Valiliği’ndeki..
Aysel Önder, mavi kapak kampanyası ile Burdur Valiliği’ndeki memuriyet hayatına nokta koydu.   Burdur Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü’nde görevli Aysel Önder, bu ay emekliye ayrıldı. Toplam 33 yıllık memuriyet hayatı boyunca kurumda içilen pet su şişesi mavi kapaklarını toplayan Aysel Önder, bugüne kadar birçok kurum ve kuruluşun düzenlediği sosyal sorumluluk projelerine destek vererek engelli bireylerin tekerlekli sandalye sahibi olmalarına katkıda bulundu. Çeyrek asırlık memuriyet hayatını yine mavi kapak kampanyası ile nokta koyan Aysel Önder, Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimiz Halil İbrahim Kara’ya verdiği röportajda; “İlk memuriyete 1988 yılında Budur İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Meslek Lisesi’nde başladım. Burada 7 yıl görev yaptıktan sonra Burdur Valiliği’nde görevlendirildi. Valilikte Özel Kalem Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ile İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüklerinde değişik kademelerde görev yaptım. Bu süre zarfında yaklaşık 15 valimizin emrinde çalıştım. 18 Şubat 2021 tarihi ile emekliye ayrılarak kurumdan ayrıldım. Burdur Valiliği’ndeki memuriyet hayatın boyumca mesai arkadaşlarımızın, birim müdürlerimizin de desteği ile kurumda içilen su şişelerinin mavi kapaklarını atmadık. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen kampanyalara destek için ilgililere teslim ettik. Kampanyanın amacı doğrultusunda engelli bireylere tekerlekli sandalyelere kavuşmaları yönünde dolaylı olarak destekte bulunduk. Memuriyetimi yine mavi kapak kampanyası ile sonlandırmak elbette mutluluk verici” dedi.   MESAİ MEFHUMU TANIMAZDI Emekliye ayrılan Aysel Önder’e emeklilik hayatında da başarılar dileyen Burdur Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Zekeriya Bölükbaşı; “Mesai mefhumu tanımayan bir memurumuzu kaybetmek bizler için üzüntü verici” diye konuştu.  
Aysel Önder, Mavi Kapak Kampanyası İle Burdur Valiliği’ndeki..

Aysel Önder, mavi kapak kampanyası ile Burdur Valiliği’ndeki memuriyet hayatına nokta koydu.

 

Burdur Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü’nde görevli Aysel Önder, bu ay emekliye ayrıldı. Toplam 33 yıllık memuriyet hayatı boyunca kurumda içilen pet su şişesi mavi kapaklarını toplayan Aysel Önder, bugüne kadar birçok kurum ve kuruluşun düzenlediği sosyal sorumluluk projelerine destek vererek engelli bireylerin tekerlekli sandalye sahibi olmalarına katkıda bulundu. Çeyrek asırlık memuriyet hayatını yine mavi kapak kampanyası ile nokta koyan Aysel Önder, Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimiz Halil İbrahim Kara’ya verdiği röportajda; “İlk memuriyete 1988 yılında Budur İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Meslek Lisesi’nde başladım. Burada 7 yıl görev yaptıktan sonra Burdur Valiliği’nde görevlendirildi. Valilikte Özel Kalem Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ile İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüklerinde değişik kademelerde görev yaptım. Bu süre zarfında yaklaşık 15 valimizin emrinde çalıştım. 18 Şubat 2021 tarihi ile emekliye ayrılarak kurumdan ayrıldım. Burdur Valiliği’ndeki memuriyet hayatın boyumca mesai arkadaşlarımızın, birim müdürlerimizin de desteği ile kurumda içilen su şişelerinin mavi kapaklarını atmadık. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen kampanyalara destek için ilgililere teslim ettik. Kampanyanın amacı doğrultusunda engelli bireylere tekerlekli sandalyelere kavuşmaları yönünde dolaylı olarak destekte bulunduk. Memuriyetimi yine mavi kapak kampanyası ile sonlandırmak elbette mutluluk verici” dedi.

 

MESAİ MEFHUMU TANIMAZDI

Emekliye ayrılan Aysel Önder’e emeklilik hayatında da başarılar dileyen Burdur Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Zekeriya Bölükbaşı; “Mesai mefhumu tanımayan bir memurumuzu kaybetmek bizler için üzüntü verici” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.