Manavgat’ta trafik kazası: 1 yaralı

Asayiş 19.11.2017 - 09:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Manavgat’ta trafik kazası: 1 yaralı

Manavgat’ta trafik kazası: 1 yaralı
Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesi D400 karayolunda Yusuf Bayraktar yönetimindeki 07 LE 104 plakalı kamyon ile Kenan Göksu’nun kullandığı 07 LIM 61 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan kamyon şoförü Yusuf Bayraktar ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kamyonun önünde sürüklediği otomobil hurdaya döndü. Otomobil sürücüsü ve yanında bulunan eşi kazayı yara almadan atlattı. Kazanın ardından devrilen kamyon nedeniyle Manavgat-Alanya yolu bir süre trafiğe kapandı. Yaralının hastaneye kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak tek şeritten verildi.
Manavgat’ta trafik kazası: 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesi D400 karayolunda Yusuf Bayraktar yönetimindeki 07 LE 104 plakalı kamyon ile Kenan Göksu’nun kullandığı 07 LIM 61 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan kamyon şoförü Yusuf Bayraktar ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kamyonun önünde sürüklediği otomobil hurdaya döndü. Otomobil sürücüsü ve yanında bulunan eşi kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın ardından devrilen kamyon nedeniyle Manavgat-Alanya yolu bir süre trafiğe kapandı. Yaralının hastaneye kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak tek şeritten verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.