MAKÜ'YE BİN KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU

Eğitim 25.12.2013 - 09:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ'YE BİN KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) bin kişilik öğrenci yurdu yapılacağı bildirildi.
MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, yaptığı yazılı açıklamada, İstiklal Yerleşkesi'ne yapılacak yurt için Gençlik ve Spor Bakanlığınca yetkilendirilen yüklenici firma adına Yunus Emre Sarı ile protokol imzaladıklarını bildirdi. Üniversitelere yapılacak yurtların öğrenciler için büyük önem taşıdığına işaret eden Saatcı, şunları kaydetti: "Kampüs alanları öğrencilerin varlığı ile şenlenir. Yapılacak yurtlarla öğrencilerimize kampüs içinde kalma imkanı sağlanacak. Böylelikle kampüs ismi, taşıdığı anlama daha çok ulaşacak. Öğrencilerimize faydalı bir çalışma ortamı oluşturacağından dolayı mutluyuz. Yeni yapılacak yurdun üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum." 
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) bin kişilik öğrenci yurdu yapılacağı bildirildi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, yaptığı yazılı açıklamada, İstiklal Yerleşkesi'ne yapılacak yurt için Gençlik ve Spor Bakanlığınca yetkilendirilen yüklenici firma adına Yunus Emre Sarı ile protokol imzaladıklarını bildirdi.

Üniversitelere yapılacak yurtların öğrenciler için büyük önem taşıdığına işaret eden Saatcı, şunları kaydetti:

"Kampüs alanları öğrencilerin varlığı ile şenlenir. Yapılacak yurtlarla öğrencilerimize kampüs içinde kalma imkanı sağlanacak. Böylelikle kampüs ismi, taşıdığı anlama daha çok ulaşacak. Öğrencilerimize faydalı bir çalışma ortamı oluşturacağından dolayı mutluyuz. Yeni yapılacak yurdun üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.