MAKÜSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA GALİP GELDİ

Gündem 06.03.2021 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA GALİP GELDİ

Karşılaşmada Maküspor rakibi Al Mına’a takımını 2-0'lık skorla mağlup etti.
Maküspor iki aylık kamp sürecinin ardından ilk hazırlık maçını MAKÜ Spor Toto Stadyumu'nda Irak U-19 şampiyonu Al Mına’a ile yaptı.   Karşılaşmada Maküspor rakibi Al Mına’a takımını 2-0'lık skorla mağlup etti.   MAKÜSPOR sahaya Kadir, Kaan, Hüseyin, Yusuf, Akın Aykın, Aşkın, Ali İhsan Erdoğan, Çağrı Türk, Alişan Şimşek, Alperen Arazlı 11’i çıktı. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında Maküspor 55. dk’da Ali İhsan Erdoğan ve 70. dk.’da Çağrı Türk’ün attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Pandemi nedeniyle ara verilen Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 17 Nisan’da başlayacak. Maküspor Kulüp  Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç hedeflerinin ligi şampiyon olarak tamamlayıp üçüncü lige çıkmak olduğunu belirtti. Kılınç; “Geçen yıl genç ve tecrübesiz bir kadro ile hiç de aşina olmadığımız bir ligde mücadele ettik. Ancak sezon başında söylediğimiz bir şey vardı, Maküspor bu ligin sürpriz takımı olacak. İkinci yarının başlaması ile birlikte biraz daha tecrübe kazanmış takımımız milyonluk bütçelere sahip takımlara kafa tutmasını bildi ve ikinci yarının en çok puan toplayan takımları arasında yer aldı. Bu yıl pandemi nedeniyle muammaya dönen ligimizde elimizi çabuk tutup, 4 Ocak’tan itibaren iki aydır kampımız devam ediyor. Mevcut kadromuzun yanında yeni transferlerimiz var. Mehmet Akif Ersoy adına yakışır bir şekilde bu sezonu tamamlayıp inşallah sezon sonunda Burdur’umuzu profesyonel ligde temsil edeceğiz. Gönül isterdi ki Burdur bize bu konuda destek olsun. Maalesef bu desteği geçen yıl göremedik. Kendi sahamızda bile deplasmanda gibiydik. Üniversitenin değil Burdur’un takımıyız” diye konuştu. Maçı, Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ömer Tekşen, Doç Dr. Ali Murat Alpaslan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve akademisyenler izledi. Maç sonu paylaşımda bulunan Rektör Âdem Korkmaz, ''İki aydır kampta olan Maküsporumuz, ilk hazırlık maçını kendi stadımızda Irak U-19 şampiyonu Al Mına’a ile yaptı. Maçı 2-0 kazanan futbolcularımızı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.    
Karşılaşmada Maküspor rakibi Al Mına’a takımını 2-0'lık skorla mağlup etti.

Maküspor iki aylık kamp sürecinin ardından ilk hazırlık maçını MAKÜ Spor Toto Stadyumu'nda Irak U-19 şampiyonu Al Mına’a ile yaptı.

 

Karşılaşmada Maküspor rakibi Al Mına’a takımını 2-0'lık skorla mağlup etti.

 

MAKÜSPOR sahaya Kadir, Kaan, Hüseyin, Yusuf, Akın Aykın, Aşkın, Ali İhsan Erdoğan, Çağrı Türk, Alişan Şimşek, Alperen Arazlı 11’i çıktı.

İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında Maküspor 55. dk’da Ali İhsan Erdoğan ve 70. dk.’da Çağrı Türk’ün attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Pandemi nedeniyle ara verilen Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 17 Nisan’da başlayacak.
Maküspor Kulüp  Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç hedeflerinin ligi şampiyon olarak tamamlayıp üçüncü lige çıkmak olduğunu belirtti.
Kılınç; “Geçen yıl genç ve tecrübesiz bir kadro ile hiç de aşina olmadığımız bir ligde mücadele ettik. Ancak sezon başında söylediğimiz bir şey vardı, Maküspor bu ligin sürpriz takımı olacak. İkinci yarının başlaması ile birlikte biraz daha tecrübe kazanmış takımımız milyonluk bütçelere sahip takımlara kafa tutmasını bildi ve ikinci yarının en çok puan toplayan takımları arasında yer aldı. Bu yıl pandemi nedeniyle muammaya dönen ligimizde elimizi çabuk tutup, 4 Ocak’tan itibaren iki aydır kampımız devam ediyor. Mevcut kadromuzun yanında yeni transferlerimiz var. Mehmet Akif Ersoy adına yakışır bir şekilde bu sezonu tamamlayıp inşallah sezon sonunda Burdur’umuzu profesyonel ligde temsil edeceğiz. Gönül isterdi ki Burdur bize bu konuda destek olsun. Maalesef bu desteği geçen yıl göremedik. Kendi sahamızda bile deplasmanda gibiydik. Üniversitenin değil Burdur’un takımıyız” diye konuştu.

Maçı, Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ömer Tekşen, Doç Dr. Ali Murat Alpaslan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve akademisyenler izledi.

Maç sonu paylaşımda bulunan Rektör Âdem Korkmaz, ''İki aydır kampta olan Maküsporumuz, ilk hazırlık maçını kendi stadımızda Irak U-19 şampiyonu Al Mına’a ile yaptı. Maçı 2-0 kazanan futbolcularımızı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.