MAKÜ Tiyatro Grubu Tarafından Komedi Gösterisi

Kültür 07.01.2014 - 11:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ Tiyatro Grubu Tarafından Komedi Gösterisi

MAKÜ Tiyatro Grubu Tarafından Komedi Gösterisi Sergilendi
Ağlasun Meslek Yüksekokulu ve Eğitim Fakültesi ortaklığı ile gerçekleştirilen komedi türü tiyatro, Veteriner Fakültesi Konferans ve Sergi Salonu’nda izleyicileri ile buluştu.   Kıskançlık, kadına şiddet, eski karım, yeniçeri ve çöpçü gibi yedi skeçten oluşan tiyatroda on dokuz kişi görev aldı.   Öğrenciler tarafından büyük beğeni toplayan tiyatro sonrasında Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI, tiyatro ekibini tebrik ederek “Yazan, yöneten ve oynayan bizden olunca böyle güzel çalışmalar ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.   Daha sonra Rektör SAATCI, Ağlasun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir ŞEKER’e kristal verdiler.    
MAKÜ Tiyatro Grubu Tarafından Komedi Gösterisi Sergilendi
Ağlasun Meslek Yüksekokulu ve Eğitim Fakültesi ortaklığı ile gerçekleştirilen komedi türü tiyatro, Veteriner Fakültesi Konferans ve Sergi Salonu’nda izleyicileri ile buluştu.
 
Kıskançlık, kadına şiddet, eski karım, yeniçeri ve çöpçü gibi yedi skeçten oluşan tiyatroda on dokuz kişi görev aldı.
 
Öğrenciler tarafından büyük beğeni toplayan tiyatro sonrasında Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI, tiyatro ekibini tebrik ederek “Yazan, yöneten ve oynayan bizden olunca böyle güzel çalışmalar ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.
 
Daha sonra Rektör SAATCI, Ağlasun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir ŞEKER’e kristal verdiler.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.