MAKÜ YENİ ÖĞRETİM YILINA BAŞLADI

Gündem 19.09.2016 - 12:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ YENİ ÖĞRETİM YILINA BAŞLADI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına merkez kampüsteki resmi açılışla start verdi.
Düzenlenen çelenk töreni ve müteakiben MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın yaptığı konuşmayla düzenlenen programa MAKÜ Senatosu, Sekretaryası, akademik personeli ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Korkmaz yaptığı konuşmada geçen  eğitim ve öğretim yılının yoğun geçtiğini ve aynı şekilde bu eğitim ve öğretim yılının da kişisel çıkarlardan feragat ederek yoğun çalışmalarla geçeceğini söyledi. Korkmaz kampus girişindeki güvenlik görevlisinden akademik personele varıncaya kadar herkesin Mehmet Akif Ersoy’a yakışan şekilde çalışması gerektiğini de ekleyerek, 15 Temmuz sürecini aktarıp, herkesin bundan ders çıkarması gerektiğini ifade etti. Toplumların da canlı organizmalar olduğunu belirten Korkmaz, bu organizmalara mikropların girmesi durumunda hastalık oluşacağını ve bünyenin savunma mekanizmasının zayıflayacağını vurguladı. Toplumda ayrışmalarında olabileceğine dikkat çeken Korkmaz, bu ayrışmaların yıllarca ihmal edildiği için 15 Temmuz süreci yaşadıklarını belirtti. Artık Türkiye’de Yenikapı ruhunun oluştuğunu vurgulayan Korkmaz, 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına çıkarılan derslerle başlandığını söyleyip “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 10 Yaşında. Daha alacağımız yollar va. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun” dedi. 
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına merkez kampüsteki resmi açılışla start verdi.

Düzenlenen çelenk töreni ve müteakiben MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın yaptığı konuşmayla düzenlenen programa MAKÜ Senatosu, Sekretaryası, akademik personeli ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Korkmaz yaptığı konuşmada geçen  eğitim ve öğretim yılının yoğun geçtiğini ve aynı şekilde bu eğitim ve öğretim yılının da kişisel çıkarlardan feragat ederek yoğun çalışmalarla geçeceğini söyledi. Korkmaz kampus girişindeki güvenlik görevlisinden akademik personele varıncaya kadar herkesin Mehmet Akif Ersoy’a yakışan şekilde çalışması gerektiğini de ekleyerek, 15 Temmuz sürecini aktarıp, herkesin bundan ders çıkarması gerektiğini ifade etti. Toplumların da canlı organizmalar olduğunu belirten Korkmaz, bu organizmalara mikropların girmesi durumunda hastalık oluşacağını ve bünyenin savunma mekanizmasının zayıflayacağını vurguladı. Toplumda ayrışmalarında olabileceğine dikkat çeken Korkmaz, bu ayrışmaların yıllarca ihmal edildiği için 15 Temmuz süreci yaşadıklarını belirtti. Artık Türkiye’de Yenikapı ruhunun oluştuğunu vurgulayan Korkmaz, 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına çıkarılan derslerle başlandığını söyleyip “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 10 Yaşında. Daha alacağımız yollar va. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.