MAKÜ ÖĞRENCİLERİNDEN İREM’E MORAL GECESİ

Yaşam 20.12.2018 - 17:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ ÖĞRENCİLERİNDEN İREM’E MORAL GECESİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrenci toplulukları, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden lise öğrencisi İrem AYVALI'ya moral gecesi düzenlediler.
MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, yaklaşık iki yıldır Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde mide kanseri tedavisi gören AYVALI’ya sürpriz yapıldı.   Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ, Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu akademik danışmanı Öğr. Gör. Raşit ACAR, Türk Halk Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Hakan ACAR, siyasi partilerin il başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, İrem için şarkı ve türküler seslendirildi. Salonun ışıklarının bir anda sönmesinin ardından katılımcıların telefonlarının ışıklarını yakarak İrem'e şarkılar söylemesi duygu dolu anların yaşanmasına sahne oldu.   Gecede konuşan Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ; “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin öğrencileri vefalı öğrencilerdir. Bunun altını çizerek söylüyorum. Reklam için vefa göstermezler. Akif’in nesli işte böyle olur, vefasını böyle gösterir” dedi. Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ın il dışında olmasından dolayı katılamadığını belirterek selamlarını iletti ve seslendirdiği türküyü İrem’e armağan etti.   Lise öğrencisi 17 yaşındaki İrem de annesiyle söylenen şarkılara eşlik etti. Öğrenciler İrem'in yanına gelerek desteklerini belirtip ona güçlü olması gerektiğini söylediler. İrem AYVALI da bu gece kendisi için yapılan bu sürprizi beklemediğini, çok mutlu olduğunu dile getirip "Güçlüyüm, bunların hepsini atlatacağım, inşallah hastalığımı yeneceğim. Herkes güçlü olsun, kimse pes etmesin" dedi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrenci toplulukları, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden lise öğrencisi İrem AYVALI'ya moral gecesi düzenlediler.

MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, yaklaşık iki yıldır Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde mide kanseri tedavisi gören AYVALI’ya sürpriz yapıldı.

 

Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ, Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu akademik danışmanı Öğr. Gör. Raşit ACAR, Türk Halk Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Hakan ACAR, siyasi partilerin il başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, İrem için şarkı ve türküler seslendirildi. Salonun ışıklarının bir anda sönmesinin ardından katılımcıların telefonlarının ışıklarını yakarak İrem'e şarkılar söylemesi duygu dolu anların yaşanmasına sahne oldu.

 

Gecede konuşan Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ; “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin öğrencileri vefalı öğrencilerdir. Bunun altını çizerek söylüyorum. Reklam için vefa göstermezler. Akif’in nesli işte böyle olur, vefasını böyle gösterir” dedi. Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ın il dışında olmasından dolayı katılamadığını belirterek selamlarını iletti ve seslendirdiği türküyü İrem’e armağan etti.

 

Lise öğrencisi 17 yaşındaki İrem de annesiyle söylenen şarkılara eşlik etti. Öğrenciler İrem'in yanına gelerek desteklerini belirtip ona güçlü olması gerektiğini söylediler. İrem AYVALI da bu gece kendisi için yapılan bu sürprizi beklemediğini, çok mutlu olduğunu dile getirip "Güçlüyüm, bunların hepsini atlatacağım, inşallah hastalığımı yeneceğim. Herkes güçlü olsun, kimse pes etmesin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.