MAKÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA DESTEK

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2018 - 11:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA DESTEK

Üniversite öğrencilerden Lösemili çocuklara destek
Burdur’da üniversite öğrencileri Lösemili çocuklara destek vermek amacıyla maske taktılar. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rehberlik ve psikolojik danışma bölümü 4 sınıf öğrencileri lösemili çocuklara destek vermek için maske takıp onların yanlarında olduklarını hatırlattılar. Cumhuriyet Meydanında toplanan öğrenciler yüzlerine taktıkları maskelerle farkındalık etkinliği düzenlediklerini söylediler.   LÖSEV İl Temsilcisinden teşekkür LÖSEV Burdur Temsilcisi Şerafettin Acar da öğrenciler teşekkür etti. Acar, “LÖSEV gönüllülerin işidir. Bizler yıllardır gönüllü olarak hizmet veriyoruz. Üniversiteli öğrencilerimizin bu etkinliğe katkı koymaları bizleri sevindirdi. Emeği geçen tüm arkadaşları teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
Üniversite öğrencilerden Lösemili çocuklara destek

Burdur’da üniversite öğrencileri Lösemili çocuklara destek vermek amacıyla maske taktılar.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rehberlik ve psikolojik danışma bölümü 4 sınıf öğrencileri lösemili çocuklara destek vermek için maske takıp onların yanlarında olduklarını hatırlattılar. Cumhuriyet Meydanında toplanan öğrenciler yüzlerine taktıkları maskelerle farkındalık etkinliği düzenlediklerini söylediler.

 

LÖSEV İl Temsilcisinden teşekkür

LÖSEV Burdur Temsilcisi Şerafettin Acar da öğrenciler teşekkür etti. Acar, “LÖSEV gönüllülerin işidir. Bizler yıllardır gönüllü olarak hizmet veriyoruz. Üniversiteli öğrencilerimizin bu etkinliğe katkı koymaları bizleri sevindirdi. Emeği geçen tüm arkadaşları teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.