MAKÜ’DEN YEMEK YARDIMI

Gündem 30.09.2015 - 09:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ’DEN YEMEK YARDIMI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK YARDIMLARA DEVAM EDİYOR
28 Eylül Pazartesi günü 2015-2016 eğitim öğretim yılının açılışını yapan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanlığının aldığı kararla MAKÜ’de eğitim gören şehit ve gazi yakınları, milli sporcu ve engelli öğrenciler için öğle yemeği yardımı yapacak. MAKÜ yemekhanelerinden ( merkez – ilçe ) öğle yemeği yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerin  09  Ekim 2015 tarihine kadar (sksdb.mehmetakif.edu.tr ) adresindeki formlar linkinden (Yemek Yardımı) başvuru formunu doldurarak öğrenim gördükleri birimlere teslim edecekler. Ve yemek yardımı almak için hak kazanan öğrenciler MAKÜ’den ücretsiz öğle yemeği yiyebilecekler. MAKÜ İnternet sitesi üzerinden yapılan duyuru şöyle; ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!   Üniversitemiz yemekhanelerinden ( merkez – ilçe ) öğle yemeği yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerin 29.09.2015 – 09.10.2015 tarihleri arasında (sksdb.mehmetakif.edu.tr ) adresindeki formlar linkinden (Yemek Yardımı) başvuru formunu doldurarak öğrenim gördükleri birimlere teslim edeceklerdir.   Ayrıca Öğle Yemeği Yardım Yönergesinin 9. Maddesi kapsamında bulunan öğrenciler de başvurularını belgeleriyle birlikte öğrenim gördükleri birime teslim edeceklerdir.   Öğle yemeği yardımı başvuru şartları ile ilgili dosya aşağıda belirtilmiştir.   Tüm öğrencilerimize duyurulur.    Yemek yardımından faydalanabilecek öğrenciler:   Madde 9-(1) Aşağıda belirtilen öğrenciler ilan ve değerlendirmeye tabi tutulmaksızın talep ettikleri takdirde doğrudan yemek yardımından faydalanabilir: a)   Mili Sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler, b)   Engelli Sağlık Kurulu Raporu ile belgelemek şartıyla %40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler, c)   Anne, baba veya kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler yemek yardımından faydalanabilirler.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

28 Eylül Pazartesi günü 2015-2016 eğitim öğretim yılının açılışını yapan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanlığının aldığı kararla MAKÜ’de eğitim gören şehit ve gazi yakınları, milli sporcu ve engelli öğrenciler için öğle yemeği yardımı yapacak.

MAKÜ yemekhanelerinden ( merkez – ilçe ) öğle yemeği yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerin  09  Ekim 2015 tarihine kadar (sksdb.mehmetakif.edu.tr ) adresindeki formlar linkinden (Yemek Yardımı) başvuru formunu doldurarak öğrenim gördükleri birimlere teslim edecekler. Ve yemek yardımı almak için hak kazanan öğrenciler MAKÜ’den ücretsiz öğle yemeği yiyebilecekler.

MAKÜ İnternet sitesi üzerinden yapılan duyuru şöyle;

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

  Üniversitemiz yemekhanelerinden ( merkez – ilçe ) öğle yemeği yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerin 29.09.2015 – 09.10.2015 tarihleri arasında (sksdb.mehmetakif.edu.tr ) adresindeki formlar linkinden (Yemek Yardımı) başvuru formunu doldurarak öğrenim gördükleri birimlere teslim edeceklerdir.

  Ayrıca Öğle Yemeği Yardım Yönergesinin 9. Maddesi kapsamında bulunan öğrenciler de başvurularını belgeleriyle birlikte öğrenim gördükleri birime teslim edeceklerdir.

  Öğle yemeği yardımı başvuru şartları ile ilgili dosya aşağıda belirtilmiştir.

  Tüm öğrencilerimize duyurulur.

   Yemek yardımından faydalanabilecek öğrenciler:

  Madde 9-(1) Aşağıda belirtilen öğrenciler ilan ve değerlendirmeye tabi tutulmaksızın talep ettikleri takdirde doğrudan yemek yardımından faydalanabilir:

a)   Mili Sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler,

b)   Engelli Sağlık Kurulu Raporu ile belgelemek şartıyla %40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler,

c)   Anne, baba veya kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler yemek yardımından faydalanabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.