MAKÜ’DEN GÜLE OYNAYA MEZUN OLDULAR

Gündem 25.05.2017 - 20:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’DEN GÜLE OYNAYA MEZUN OLDULAR

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ RAMAZAN AREFESİNDE 11. YIL MEZUNLARINI VERMENİN GURURUNU YAŞADI.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ RAMAZAN AREFESİNDE 11. YIL MEZUNLARINI VERMENİN GURURUNU YAŞADI.     Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ramazan arifesinde 11. Yıl mezunlarını vermenin gururunu yaşarken mezun öğrenciler güle oynaya bunu kutladı. Stadyumdaki mezun öğrencilerin yürüyüş merasiminde çeşitli pankartlar açması dikkat çekerken, mezun olan bir genç de kız arkadaşına evlilik teklif eden pankartını göstermesi magazin gündemi oluşturdu. Cumhuriyet Meydanındaki Çelenk Törenini, kortejle Gazi Atatürk Stadyumuna varışın izlediği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2016- 2017 eğitim öğretim akademik mezuniyet töreni birbirinden renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu. Otantik halk oyunlarıyla başlayan coşkuyu fakülte birincilerinin isim kütüğüne isim plakalarını çakmaları ile devam etti. Mezuniyet programında Burdur Valisi Şerif YILMAZ’ın ve MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ın konuşma ve gençlere seslenişleri yer alırken, Rektör Danışmanı Yard. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ öğrencilere mezuniyet andı içtirdi ve meşhur kep atma töreni düzenlendi. Program Ses Sanatçısı Sümer EZGÜ konseri ile taçlandı.       TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRDIR Akademik eğitim yılı sonu mezun olan gençler için Burdur’a gelen tüm misafirlere “hoş geldiniz!” duygularını ileten Vali YILMAZ; “Sevgili gençler, çocukluğunuzdan beri sınavlar, sınav stresleriyle uzun bir maratonun sonucunda bugün yeni bir hayata başlıyorsunuz. Sizler bu aziz milletin büyük umutları olan gençlersiniz! Sizleri devletin tüm imkânlarıyla beraber yetiştirmeye çalıştık” diyerek en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu, bunun için Türkiye’nin her tarafına akademik kadrosu günden güne güçlenen üniversiteler kurulduğunu ve açıldığını belirtti.   YILMAZ, “Artık eğitim bitti. Tecrübelerinizle beraber millete hizmet etme zamanı geldi” dedi.   YILMAZ, mezun olan herkesin kamuya girme şansı olmadığına da dikkat çekerek gençlerden yeni istihdam alanları oluşturmalarını istedi ve “İş kurmak isteyen her kim varsa Türkiye Cumhuriyeti Devletinin imkânlarıyla bunu çok rahat yapabilir” şeklinde konuştu. Gençlere yolunuz ve bahtınız açık olsun temennisinde bulundu.   MAKÜ’NÜN İFTİHAR GÜNÜ MAKÜ Rektörü KORKMAZ da 11. Mezunlarını uğurlamak ve yeni bir başlangıç yapan öğrencilerinden duyduğu gururu dile getirip, 2017 mezuniyetinde 6.200 kadar öğrencinin mezun olduğunu, MAKÜ’nün 11 fakülte, 13 Meslek Yüksek Okulu, 5 Yüksek Okulu ve 1 Türk Müziği Konservatuarı ile 10.600 öğrencilik kılavuza girdiğini vurguladı. KORKMAZ; “…Bu iftihar gününde bugün mezun olan her arkadaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum, emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Korkmaz yaptığı konuşmasında ayrıca Üniversitenin adını aldığı vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatarak bunun günümüzdeki çeşitli örneklerini gösterdi.        Fotoğraflar: Muhammet Teker
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ RAMAZAN AREFESİNDE 11. YIL MEZUNLARINI VERMENİN GURURUNU YAŞADI.

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ RAMAZAN AREFESİNDE 11. YIL MEZUNLARINI VERMENİN GURURUNU YAŞADI.  

 

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ramazan arifesinde 11. Yıl mezunlarını vermenin gururunu yaşarken mezun öğrenciler güle oynaya bunu kutladı. Stadyumdaki mezun öğrencilerin yürüyüş merasiminde çeşitli pankartlar açması dikkat çekerken, mezun olan bir genç de kız arkadaşına evlilik teklif eden pankartını göstermesi magazin gündemi oluşturdu.

Cumhuriyet Meydanındaki Çelenk Törenini, kortejle Gazi Atatürk Stadyumuna varışın izlediği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2016- 2017 eğitim öğretim akademik mezuniyet töreni birbirinden renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu. Otantik halk oyunlarıyla başlayan coşkuyu fakülte birincilerinin isim kütüğüne isim plakalarını çakmaları ile devam etti. Mezuniyet programında Burdur Valisi Şerif YILMAZ’ın ve MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ın konuşma ve gençlere seslenişleri yer alırken, Rektör Danışmanı Yard. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ öğrencilere mezuniyet andı içtirdi ve meşhur kep atma töreni düzenlendi. Program Ses Sanatçısı Sümer EZGÜ konseri ile taçlandı.    

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRDIR

Akademik eğitim yılı sonu mezun olan gençler için Burdur’a gelen tüm misafirlere “hoş geldiniz!” duygularını ileten Vali YILMAZ; “Sevgili gençler, çocukluğunuzdan beri sınavlar, sınav stresleriyle uzun bir maratonun sonucunda bugün yeni bir hayata başlıyorsunuz. Sizler bu aziz milletin büyük umutları olan gençlersiniz! Sizleri devletin tüm imkânlarıyla beraber yetiştirmeye çalıştık” diyerek en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu, bunun için Türkiye’nin her tarafına akademik kadrosu günden güne güçlenen üniversiteler kurulduğunu ve açıldığını belirtti.

 

YILMAZ, “Artık eğitim bitti. Tecrübelerinizle beraber millete hizmet etme zamanı geldi” dedi.

 

YILMAZ, mezun olan herkesin kamuya girme şansı olmadığına da dikkat çekerek gençlerden yeni istihdam alanları oluşturmalarını istedi ve “İş kurmak isteyen her kim varsa Türkiye Cumhuriyeti Devletinin imkânlarıyla bunu çok rahat yapabilir” şeklinde konuştu. Gençlere yolunuz ve bahtınız açık olsun temennisinde bulundu.

 

MAKÜ’NÜN İFTİHAR GÜNÜ

MAKÜ Rektörü KORKMAZ da 11. Mezunlarını uğurlamak ve yeni bir başlangıç yapan öğrencilerinden duyduğu gururu dile getirip, 2017 mezuniyetinde 6.200 kadar öğrencinin mezun olduğunu, MAKÜ’nün 11 fakülte, 13 Meslek Yüksek Okulu, 5 Yüksek Okulu ve 1 Türk Müziği Konservatuarı ile 10.600 öğrencilik kılavuza girdiğini vurguladı. KORKMAZ; “…Bu iftihar gününde bugün mezun olan her arkadaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum, emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Korkmaz yaptığı konuşmasında ayrıca Üniversitenin adını aldığı vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatarak bunun günümüzdeki çeşitli örneklerini gösterdi. 

 

 

 

Fotoğraflar: Muhammet Teker

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.