MAKÜ’DEN ANLAMLI ETKİNLİK

Yaşam 22.05.2017 - 15:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’DEN ANLAMLI ETKİNLİK

MAKÜ’LÜ GENÇLER TUTUKLU VE HÜKÜMLÜ KADINLARI UNUTMADI
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Farkındalık Projesi kapsamında Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan kadın hükümlü ve tutuklular ile çalışan personel moral konserinde buluştu. Konsere Ceza İnfaz Kurumu Savcısı Atilla BOZTOPRAK, Kurum Müdürü Ali BAŞEKİN,  Kurum 2.Müdürleri: İbrahim ER, Semih YURDAKUL, Ramazan ADIYAMAN ve Hilal TEMİR ile kurum öğretmenleri, Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan ŞİMŞEK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanları, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri, kurumda çalışan kadın memurlar ile kadın hükümlü ve tutuklular katıldı. Kurum Müdürü Ali BAŞEKİN etkinliğin düzenlenmesinde yardımlarını esirgemeyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanları ile Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerine teşekkürlerini iletti. Ceza İnfaz kurumunda çalışan ve hükümlü-tutuklu olarak bulunan kadınlar, moral konserinde hem söylenen şarkılara eşlik ettiler, hem de gönüllerince eğlendi.
MAKÜ’LÜ GENÇLER TUTUKLU VE HÜKÜMLÜ KADINLARI UNUTMADI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Farkındalık Projesi kapsamında Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan kadın hükümlü ve tutuklular ile çalışan personel moral konserinde buluştu.

Konsere Ceza İnfaz Kurumu Savcısı Atilla BOZTOPRAK, Kurum Müdürü Ali BAŞEKİN,  Kurum 2.Müdürleri: İbrahim ER, Semih YURDAKUL, Ramazan ADIYAMAN ve Hilal TEMİR ile kurum öğretmenleri, Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan ŞİMŞEK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanları, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri, kurumda çalışan kadın memurlar ile kadın hükümlü ve tutuklular katıldı.

Kurum Müdürü Ali BAŞEKİN etkinliğin düzenlenmesinde yardımlarını esirgemeyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanları ile Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

Ceza İnfaz kurumunda çalışan ve hükümlü-tutuklu olarak bulunan kadınlar, moral konserinde hem söylenen şarkılara eşlik ettiler, hem de gönüllerince eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.