MAKÜ AİLESİNDE AŞURE İKRAMI REKTÖR KORKMAZ’DAN

Gündem 04.10.2017 - 16:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ AİLESİNDE AŞURE İKRAMI REKTÖR KORKMAZ’DAN

REKTÖR KORKMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE AŞURE İKRAMI
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ öğrencilere kendi elleriyle aşure dağıttı. Her yıl geleneksel hale getirilen aşure dağıtımında Rektör KORKMAZ, tüm öğrencilere aşure ikramında bulundu. “Muharrem ayı Müslümanlar için dini, tarihi ve kültürel açıdan birçok mesaj barındıran önemli bir zaman dilimi. Birlik ve beraberliğin simgesi” diyen Rektör KORKMAZ, farklı lezzetlerin birleşiminden oluşan aşurenin, ülkemizin farklı yerlerinden gelip, MAKÜ ailesine katılan öğrencilere afiyet olsun dileklerini dile getirdi. Aşure dağıtımına öğrencilerin dışında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, öğretim üyeleri ve MAKÜ personeli katıldı. Aşure ikramında öğrenciler de memnuniyetlerini dile getirerek Rektör KORKMAZ’a bilahare teşekkür etti.   REKTÖR KORKMAZ'DAN  ÖĞRENCİ TOPLANMA MERKEZİNDE İNCELEME  Aşure dağıtımı sonrası Rektör KORKMAZ ve ekibi toplanma merkezinde inceleme yaptı. Öğrencilerle birlikte otobüse binen Rektör KORKMAZ öğrencilerin öneri ve isteklerini dinledi. İyi bir yolculuk yaşanmasını temenni eden Rektör KORKMAZ, öğrencilerin alkışları arasında otobüsten indi.  Daha sonra da otobüs sürücüleri ile de bir araya gelindi. Sürücülerden gelen istek ve beklentileri de dinleyen Rektör KORKMAZ, MAKÜ yönetimi olarak her zaman ellerinden gelen destekle her daim yanlarında olacaklarını vurguladı. İnşaatı devam eden gastronomi mutfağında da inceleme yapan Rektör KORKMAZ, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
REKTÖR KORKMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE AŞURE İKRAMI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ öğrencilere kendi elleriyle aşure dağıttı.

Her yıl geleneksel hale getirilen aşure dağıtımında Rektör KORKMAZ, tüm öğrencilere aşure ikramında bulundu. “Muharrem ayı Müslümanlar için dini, tarihi ve kültürel açıdan birçok mesaj barındıran önemli bir zaman dilimi. Birlik ve beraberliğin simgesi” diyen Rektör KORKMAZ, farklı lezzetlerin birleşiminden oluşan aşurenin, ülkemizin farklı yerlerinden gelip, MAKÜ ailesine katılan öğrencilere afiyet olsun dileklerini dile getirdi.

Aşure dağıtımına öğrencilerin dışında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, öğretim üyeleri ve MAKÜ personeli katıldı.

Aşure ikramında öğrenciler de memnuniyetlerini dile getirerek Rektör KORKMAZ’a bilahare teşekkür etti.

 

REKTÖR KORKMAZ'DAN  ÖĞRENCİ TOPLANMA MERKEZİNDE İNCELEME 

Aşure dağıtımı sonrası Rektör KORKMAZ ve ekibi toplanma merkezinde inceleme yaptı. Öğrencilerle birlikte otobüse binen Rektör KORKMAZ öğrencilerin öneri ve isteklerini dinledi. İyi bir yolculuk yaşanmasını temenni eden Rektör KORKMAZ, öğrencilerin alkışları arasında otobüsten indi.

 Daha sonra da otobüs sürücüleri ile de bir araya gelindi. Sürücülerden gelen istek ve beklentileri de dinleyen Rektör KORKMAZ, MAKÜ yönetimi olarak her zaman ellerinden gelen destekle her daim yanlarında olacaklarını vurguladı.

İnşaatı devam eden gastronomi mutfağında da inceleme yapan Rektör KORKMAZ, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.