MADOKS DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNE DEVAM EDİYOR

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2013 - 15:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MADOKS DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNE DEVAM EDİYOR

MADOKS DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNE DEVAM EDİYOR
Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Manavgat Doğa Kültür ve Spor Kulübü Derneği (MADOKS), Demirciler Köyü-Aksaz arasında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.Demirciler-Külcüler mevkinden başlayan ve 9 kilometrelik yürüyüşün ardından Aksaz’da bulunan “West Virginia” adlı kovboy kasabasına gelen doğaseverler, burada verdikleri molada at binme keyfini yaşadı. MADOKS Başkanı Ayhan Rüzgar bölgenin en aktif kulübü olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, "Yürüyüşlerin yanı sıra MADOKS Tiyatro Kulübü, 'Susuz Komedi' adlı oyunu da sahnelemeye devam ediyor. Ayrıca yeni dönemde tiyatro ve fotoğrafçılık kursları başlayacak. Etkinliklere katılım için üyelik şartı aranmıyor" dedi.
MADOKS DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNE DEVAM EDİYOR

Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Manavgat Doğa Kültür ve Spor Kulübü Derneği (MADOKS), Demirciler Köyü-Aksaz arasında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.
Demirciler-Külcüler mevkinden başlayan ve 9 kilometrelik yürüyüşün ardından Aksaz’da bulunan “West Virginia” adlı kovboy kasabasına gelen doğaseverler, burada verdikleri molada at binme keyfini yaşadı. 
MADOKS Başkanı Ayhan Rüzgar bölgenin en aktif kulübü olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, "Yürüyüşlerin yanı sıra MADOKS Tiyatro Kulübü, 'Susuz Komedi' adlı oyunu da sahnelemeye devam ediyor. Ayrıca yeni dönemde tiyatro ve fotoğrafçılık kursları başlayacak. Etkinliklere katılım için üyelik şartı aranmıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.