MAÇ SONRASI SAHA KARIŞTI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2018 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAÇ SONRASI SAHA KARIŞTI

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig 8. hafta mücadelesinde Şuhut Belediye Hisarspor ile Dinar Belediyespor arasında oynanan müsabakada olaylar yaşandı.
  İki takım arasında oynanan müsabaka 1-1 biterken iki ekibin de hem teknik heyeti hem de oyuncuları orta hakem Ali Osman Tunç'un verdiği kararlara tepki gösterdi. Mücadele boyunca birbirleriyle tartışan futbolcular, yapılan fauller sonrasında da zaman zaman gerginlik yaşadı.   Bir futbolcunun baygınlık geçirdiği müsabakada Hakem Ali Osman Tunç'un kararlarına tepki gösteren her iki takımın yöneticileri çileden çıktı. Çıkan olaylarda Şuhut Belediye Hisarspor'un antrenörü Abdullah Zeybek saha dışına çıkarılırken, futbolculara da kart yağdı.
Afyonkarahisar Süper Amatör Lig 8. hafta mücadelesinde Şuhut Belediye Hisarspor ile Dinar Belediyespor arasında oynanan müsabakada olaylar yaşandı.

 

İki takım arasında oynanan müsabaka 1-1 biterken iki ekibin de hem teknik heyeti hem de oyuncuları orta hakem Ali Osman Tunç'un verdiği kararlara tepki gösterdi. Mücadele boyunca birbirleriyle tartışan futbolcular, yapılan fauller sonrasında da zaman zaman gerginlik yaşadı.

 

Bir futbolcunun baygınlık geçirdiği müsabakada Hakem Ali Osman Tunç'un kararlarına tepki gösteren her iki takımın yöneticileri çileden çıktı. Çıkan olaylarda Şuhut Belediye Hisarspor'un antrenörü Abdullah Zeybek saha dışına çıkarılırken, futbolculara da kart yağdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.