M.P.ANTALYASPOR’DA İKİNCİ DEVRE HAZIRLIKLARI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2014 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

M.P.ANTALYASPOR’DA İKİNCİ DEVRE HAZIRLIKLARI

Medical Park Antalyaspor 7 günlük iznin ardından ikinci devre hazırlıklarına başladı.
Medical Park Antalyaspor 7 günlük iznin ardından ikinci devre hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor ikinci yarı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde 7 günlük iznin ardından başladı. Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana ülkelerinde bulunan Tita, Vederson, Diaara, Isaac ve Fornezzi ile kendilerine takım bulmaları istenilen Janda, Zizic ile Ferdinand katılmadı. Mehmet Sedef ise uzun bir aradan sonra ilk kez takımla çalışmaya başladı. Kırmızı-beyazlılar idmanı 1 saatlik koşu ve ısınma hareketleriyle tamamladı.Antrenmanı Kulüp Başkanı Gültekin Gencer’de takip etti. Gencer, gazetecilere transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.İkinci yarının tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Gencer, yeni transferlerin önümüzdeki günlerde takıma katılacağını söyledi. İkinci yarı iki kulvarda yoğun bir maç trafiğine gireceklerine dikkati çeken Başkan Gencer, “Yapılması gereken takviyeleri sırayla yapıyoruz. Kamuoyunda ve sosyal medyada eleştirilere mağruz kalıyoruz. Yaptığımız transferlerle ilgili hiç bir sorun yok. Enough yarın akşam olmazsa Salı sabahı büyük ihtimal burada. Forma numarası 33 olarak bildirdi. Başka bir takıma gitmeyeceği aşikardır. Semih yarın akşam Antalya’da olacak. Sadece Aziz Yıldırım’ın imzalayacağı fesihnameyle ile ilgili durum söz konusu. Oda hallolduktan sonra Semih aramıza katılacak. Salı sabahı itibariyle Enough ve Semih kadromuza dahil olacak” dedi.Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü:"2 stoper transferi kesin yapacağız. Biri bu akşam yerli yarın ise yabancı stoper gelecek. İkisi ile her türlü şartlarda anlaştık. Bu dört futbolcu dışında 2 yabancı almak istiyoruz. Türkiye liginde bir yabancı futbolcu ile transferi konusunda görüşmelerimiz var. Salı, Çarşamba günü onu da netleştireceğiz ve transferlerimizi bitireceğiz.”CENK AHMET TRANSFERİCenk Ahmet’in Kayseri Erciyesspor’a transferine de değinen Başkan Gencer, “Bize Ahmet transferini kendi istedi. Bunun üzerine kulübünden talepte bulunduk. Kulüp başkanı ise 'futbolcu nereye isterse gider' dedi. Kendisi de buraya geldi. Eşyalarını toplamış. Hikmet Karaman hoca buluşup görüşüyor ve futbolcuyla anlaşıyor. O futbolcunun bir takım kişileri karşı karşıya bırakmış olması üzüntü verici. Anlaşma yapıldı denmesine rağmen böyle bir şey yapılıyorsa yanlış bir şey var demektir. Ben bunu yapanları kınıyorum” dedi.
Medical Park Antalyaspor 7 günlük iznin ardından ikinci devre hazırlıklarına başladı.

Medical Park Antalyaspor 7 günlük iznin ardından ikinci devre hazırlıklarına başladı. 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor ikinci yarı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde 7 günlük iznin ardından başladı. Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana ülkelerinde bulunan Tita, Vederson, Diaara, Isaac ve Fornezzi ile kendilerine takım bulmaları istenilen Janda, Zizic ile Ferdinand katılmadı. Mehmet Sedef ise uzun bir aradan sonra ilk kez takımla çalışmaya başladı. Kırmızı-beyazlılar idmanı 1 saatlik koşu ve ısınma hareketleriyle tamamladı.
Antrenmanı Kulüp Başkanı Gültekin Gencer’de takip etti. Gencer, gazetecilere transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
İkinci yarının tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Gencer, yeni transferlerin önümüzdeki günlerde takıma katılacağını söyledi. 
İkinci yarı iki kulvarda yoğun bir maç trafiğine gireceklerine dikkati çeken Başkan Gencer, “Yapılması gereken takviyeleri sırayla yapıyoruz. Kamuoyunda ve sosyal medyada eleştirilere mağruz kalıyoruz. Yaptığımız transferlerle ilgili hiç bir sorun yok. Enough yarın akşam olmazsa Salı sabahı büyük ihtimal burada. Forma numarası 33 olarak bildirdi. Başka bir takıma gitmeyeceği aşikardır. Semih yarın akşam Antalya’da olacak. Sadece Aziz Yıldırım’ın imzalayacağı fesihnameyle ile ilgili durum söz konusu. Oda hallolduktan sonra Semih aramıza katılacak. Salı sabahı itibariyle Enough ve Semih kadromuza dahil olacak” dedi.
Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"2 stoper transferi kesin yapacağız. Biri bu akşam yerli yarın ise yabancı stoper gelecek. İkisi ile her türlü şartlarda anlaştık. Bu dört futbolcu dışında 2 yabancı almak istiyoruz. Türkiye liginde bir yabancı futbolcu ile transferi konusunda görüşmelerimiz var. Salı, Çarşamba günü onu da netleştireceğiz ve transferlerimizi bitireceğiz.”

CENK AHMET TRANSFERİ
Cenk Ahmet’in Kayseri Erciyesspor’a transferine de değinen Başkan Gencer, “Bize Ahmet transferini kendi istedi. Bunun üzerine kulübünden talepte bulunduk. Kulüp başkanı ise 'futbolcu nereye isterse gider' dedi. Kendisi de buraya geldi. Eşyalarını toplamış. Hikmet Karaman hoca buluşup görüşüyor ve futbolcuyla anlaşıyor. O futbolcunun bir takım kişileri karşı karşıya bırakmış olması üzüntü verici. Anlaşma yapıldı denmesine rağmen böyle bir şey yapılıyorsa yanlış bir şey var demektir. Ben bunu yapanları kınıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.